Horsens-svømmere udtaget til VM

Stella Harpøth og Katrine Stoltenhoff (Foto: HorsensSwim)
Profilbillede

Af: Tais Andkjær Kristensen

Stella Harpøth og Katrine Stoltenhoff fra Horsens Svømmeklub er netop blevet udtaget til det danske juniorlandshold i havlivredning.

Her venter der de to veninder en stor og spændende oplevelse, når de for første gang skal repræsentere de røde og hvide farver til VM for juniorer i september i Italien.

Den flotte udtagelse sker efter deres flotte resultater for et par uger siden til et nationalt livredningsstævne i Vejle.

Det er to glædesfyldte piger, som for første gang skal prøve kræfter med den lidt alternative sportsgren på den helt store scene:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til et VM i livredning, især til det der forgår udendørs. Det bliver udfordrende, samtidig har jeg heller ikke rigtig nogle forventninger, da det hele er så nyt,” udtaler Stella Harpøth.

Trods den lidt uvante sportsgren, så kan det måske blive til pigernes fordel, at de er så dygtige svømmere i bassinet:

”Jeg håber at svømningen vil give mig en fordel i nogle af disciplinerne. Det er fedt at blive udfordret i en lidt alternativ sportsgren. Det gør jo bare det hele lidt mere spændende at det så er til et VM,” udtaler Katrine Stoltenhoff.

Pigernes flotte udtagelse er heller ikke gået helt ubemærket hen hos holdkammeraterne og resten af Horsens Svømmeklub, Cheftræner Kirsten Detlef udtaler:

”Pigerne er super dygtige svømmere i et bassin og så har de en masse gåpåmod som gør at de tør kaste sig ud i nye discipliner. Derfor overrasker det heller ikke holdkammeraterne og klubben at de klarede sig så godt i det nye element i havet. At de var dygtige nok til at komme på landsholdet, det er vi utrolige stolte af og vi glæder os til at se dem deltage til VM i Italien”.

VM løber af stablen fra den 27 september til den 2. oktober i Riccione i Italien.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Tais Andkjær Kristensen