Manden bag Mr. James kommer til Horsens

Jim Latrache-Qvortrups historie er vild og helt ud over det sædvanlige! (Foto: Horsens Ny Teater)
Profilbillede

Jim Latrache-Qvortrups historie er vild og helt ud over det sædvanlige! Børnehjem, kostskole, fremmedlegionen og en ekstrem modgang. Leverandør af kokain til det københavnske jetset, flere års fængsel og undercover i Nordkorea som falsk forretningsmand. I dag succesfuld og lovlydig iværksætter. Rejsen bliver ikke vildere! 

Fra jetset-pusher til undercover i Nordkorea
Rigtig mange af os kender Jim Latrache-Qvortrup som den karismatiske Mr. James i Mads Brüggers prisbelønnede dokumentar Muldvarpen – Undercover i Nordkorea. Det lykkedes den rige og ekstravagante falske forretningsmand i fire år sammen med Muldvarpen iskoldt at narre det nordkoreanske styre til reelle møder om voldsomme våbenkøb og metamfetamin-produktion. 

Dette er dog kun én af de mange vilde historier fra Jims usædvanlige liv. Historier, som han nu deler med dig på denne unikke aften på Horsens Ny Teater. Kom med på sidelinien til Jims liv - det er vildt og helt ud over det sædvanlige!

På denne aften får du Jim Latrache-Qvortrups helt særlige historie om en turbulent barndom, ekstrem modgang og en misforståethed, der gav ham en skruppelløshed og et helt særligt drive. Noget, der til en start blev brugt forkert, men som han i dag har vendt til styrke og mod.

Publikum i Horsens og omegn får nu chancen for at møde denne enestående personlighed, når han holder foredrag på Horsens Ny Teater d. 13. september.

Billetsalget er netop startet og billetter kan købes på www.hnt.dk.

Praktisk information
Lokation: Horsens Ny Teater – Store Sal 
Tidspunkt: tirsdag den 13. september 2022  
Pris: 230 kr. inkl. gebyr. – billetterne kan købes hos Horsens Ny Teater – www.hnt.dk
Arrangør: Horsens Ny Teater 

Kilde: Horsens Ny Teater
Flere artikler