0-4 efter 12 minutter! FC Horsens kom flyvende ud og sejrede sikkert

Foto: FC Horsens - Herrer Serie 1.
Profilbillede
dato

En speciel fodboldkamp udfoldede sig lørdag på JPI Park (Freja), hvor FC Horsens stod over for Horsens Freja. Det blev en kamp, der hurtigt skiftede karakter og satte FC Horsens i førersædet med en imponerende 2-4-sejr og tre værdifulde point.

Efter kampen var det tid til at fange FC Horsens' anfører, Søren Nørgaard, og få hans reaktion på kampens udfald og forløb.

“Sikke en kamp! Vi fører 0-4 efter 12 minutter og så er kampen mere eller mindre afgjort. Vi kommer flyvende fra start, og gør hvad der passer os i de første 25 minutter. Herefter skifter Freja tidligt ud og kommer bedre med i kampen. Mod slutningen falder vi lidt i kadence, men formår at køre sejren sikkert hjem.”

Anfører Nørgaard fremhævede nøgleårsagerne til sejren over Horsens Freja:

“Vi er klar fra start og kyniske foran mål. I dag er der fire forskellige målscorere og det er en kæmpe styrke, at vi er farlige fra så mange forskellige positioner - det gør os svære, at forsvare i mod.”

Søren Nørgaard var fyldt med ros til sine spillere efter dagens imponerende sejr:

“Der er mange gode præstationer igen i dag, men jeg vil fremhæve hele truppen. I dag var en god holdindsats og alle virkede koncentrerede på opgaven. Tobias Dam løb fortjent med kampens spiller.”

Med sejren i bagagen ser FC Horsens nu frem mod deres næste udfordring, der venter dem i morgen, den 22. august.

Her vil de tage imod AIA/Tranbjerg på Designa Kunstgræs 2. Kampen starter kl. 19:00, og FC Horsens håber at opbygge videre på deres momentum og fortsætte deres vindende præstationer.

Kampens resultat: 2-4 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 1

Mål
4'0-1Søren Nørgaard
6'0-2Tobias Dam
10'0-3Johan Bilstrup
12'0-4Kasper Bøje
32'1-4Niklas Bachmann
60'2-4Ashvin Jeyapalan

Billeder fra kampen

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 1