1driver indgår samarbejde med Ødorfs Køreskole: Nu kan du også tage trailerkort!

Takket være et nyt samarbejde med Ødorfs Køreskole i Sejet, kan du nu også tage dit trailerkort (Foto: 1driver.dk)
Profilbillede
dato

En spændende ny mulighed er nu tilgængelig hos 1Driver.dk! Takket være et nyt samarbejde med Ødorfs Køreskole i Sejet, kan du nu også tage dit trailerkort.

Det er et spændende skridt i køreskolens bestræbelser på at imødekomme kundernes behov og give dem mulighed for at udvide deres kørekortkompetencer.

Samarbejdet med Michael Ødorf bringer en erfaren og velrenommeret kørelærer ind i folden, der har undervist i en bred vifte af kørekortkategorier, herunder trailerkort (BE). 

Michael Ødorf har en pæn baggrund som kørelærer, både som selvstændig og som en del af Learnmark, hvor han har undervist i alt fra busser og lastbiler til trailere.

"Kan vi samle store hold, foregår undervisningen i Borgergade, men hvis der kun er et par stykker på hvert hold, har Ødorf undervisningslokaler i Sejet, som så vil blive brugt," forklarer John Møller.

For dem, der har brug for et BE-kørekort, er denne mulighed særligt værdifuld. Hvis du planlægger at trække en større trailer, og den samlede vægt på bil og trailer overstiger 3500 kg, kræver det et BE-kørekort. Hos 1Driver.dk og Ødorfs Køreskole kan du få den nødvendige uddannelse og træning for at opnå dette kørekort.

"Ødorf har tidligere været kørelærer hos 1Driver.dk, og vi ved derfor, at han leverer kvalitet," forsikrer John Møller, der er stolt over at kunne tilbyde denne nye mulighed til sine elever.

Med dette spændende samarbejde udvider 1Driver.dk sit udvalg af kørekortmuligheder og bekræfter sit engagement i at levere høj kvalitet og fleksibilitet til sine elever.

Så hvis du drømmer om at trække en trailer og tage kontrol over større køretøjer, så besøg 1Driver.dk og tilmeld dig et trailerkursus med Ødorfs Køreskole i Sejet.

Du finder meget mere om 1driver.dk på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: 1driver