CASA Arena (Foto: AC Horsens)
Profilbillede
dato

Af: AC Horsens

AC Horsens er tilbage i 3F Superligaen efter en enkelt sæson i NordicBet Ligaen, og det blev en kendsgerning med en gul 4-0 sejr over FC Fredericia på Monjasa Park mandag aften.

Lirim Qamili havde fundet vej til startopstillingen, og han kvitterede for tilliden ved at åbne målfesten i det 23. minut, da han bankede Thomas Santos’ fine indlæg i netmaskerne.

Fire minutter senere scorede Moses Opondo sit første mål i den gule trøje, da han scorede fra tæt hold.

2. halvleg var ikke engang et minut gammel, da Qamili scorede sit andet mål. Anders K. Jacobsen satte fart i en omstilling, Qamili tog det rigtige løb og modtog afleveringen fra ”AK” på det helt rigtige tidspunkt, og Qamili scorede i det lange hjørne.

Værternes Samson Iyede viste tænder et par gange i 2. halvleg, men først afværgede Matej Delac med en fremragende redning og kort efter prellede et skud fra FC Fredericia-angriberen af på overliggeren.

Fem minutter før tid lukkede Anders K. Jacobsen kampen, da han modtog en dyb stikning og lobbede den over målmanden.

Kilde: AC Horsens
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.