AC Horsens får tilbud fra udenlandske købere

Profilbillede
Linnea Werge

Der har været flere henvendelser fra udenlandske investorer, der gerne vil overtage AC Horsens. Men det rigtige bud har endnu ikke været der, siger direktør i AC Horsens, Kristian Nielsen.

Hvis AC Horsens bliver solgt til købere fra udlandet, så overtager de klubben og bestemmer alt, har direktør Kristian Nielsen netop udtalt til veteranmøde i HFS, hvor emnet om eventuelle investorer kom på bordet, skriver Horsens Folkeblad.

Han fortæller videre, at der har været flere mulige købere, der har meldt deres interesse i klubben. Men for ham at se, har de tilbud ikke været værd at overveje.

Kristian Nielsen siger blandt andet, at det er værd at huske på, at folk, der laver en så stor investering, vil have lov til at bestemme.

Er AC Horsens interesseret i det?

Det må tiden vise. Men tendensen går den vej i mange andre klubber, hvor også Køge, Helsingør. Vejle, Esbjerg og flere er blevet solgt. Og enkelte af dem har altså haft problemer med de nye ejerforhold.

Derfor siger AC Horsens heller ikke ja til hvad som helst. Heldigvis er der oparbejdet noget kapital, der skal sikre klubben mod at træffe forhastede og forkerte beslutninger. 

Kilde: Redaktion
Flere artikler