(Foto: AC Horsens)
Profilbillede
dato

Af: AC Horsens

AC Horsens besejrede Sandnes Ulf med 4-1 onsdag eftermiddag, og dermed er ”de gule” oppe på fem sejre i fem træningskampe.

Casper Tengstedt åbnede ballet i det 22. minut, da Anders K. Jacobsen straffede en fejl i den norske defensiv og sendte Tengstedt i dybden, og han kvitterede ved at chippe bolden over keeperen.

Sandnes Ulf udlignede kort inde i 2. halvleg på et flot udført frispark.

Efter godt en times spil fandt Jonas Gemmer, Thomas Santos med en fremragende bold, og Santos satte turboen til i højresiden og forsøgte at overliste målmanden, der kun kunne halvklare skuddet, og bolden strøg over stregen.

Fem minutter senere scorede Lirim Qamili en fantastisk kasse, da han med sit gode drev førte bolden frem fra egen banehalvdel, vristede et par modstandere af sig og hakkede den i kassen helt ude ved den ene stolpe.

Lukas Wagner fejrede sin udtagelse til U18-landsholdet ved at lukkede kampen til 4-1, da han scorede tæt under mål i forbindelse med et hjørnespark.

AC Horsens: Delac (Bobjerg, 46.), Santos (Nehmé, 85.), Lassen (Wagner, 72.), Riisgaard Jensen, Ludwig (Gindeberg, 72.), Musonda (Lange, 72.), Drachmann (Gemmer, 46.), Opondo (Brochmann, 72.), Sigurdarson (Kruse, 46.), Jacobsen (Beluli, 85.), Tengstedt (Qamili, 55.)

Kilde: AC Horsens
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.