Profilbillede
dato

Af AC Horsens

AC Horsens viste endnu engang masser af kvalitet og stor moral.

AC Horsens hentede den tredje sejr på stribe med en 2-1 sejr over Hobro IK, og Casper Tengstedt sikrede sejren dybt inde i overtiden med matchvindermålet i det 96. minut.

Undervejs var Matej Delac også kampafgørende, da han nappede et straffespark fra Kasper Høgh. AC Horsens havde tilløb til flere chancer i 1. halvleg, men den sidste skarphed manglede i den afgørende aflevering, dribling eller i afslutningen.

Efter et kvarters spil headede en af Hobro-spillerne bolden i eget net, men målet blev annulleret på grund af offside. I det 20. minut var Anders K. Jacobsen tæt på at heade bolden i kassen efter fint forarbejde af Musonda, men målet udeblev.

Fem minutter senere erobrede Janus Drachmann bolden højt oppe på banen og spillede videre til Casper Tengstedt, der havde masser af tid, men ikke fik kvalitet nok i afslutningen.

Brandvarme Tengstedt var anderledes skarp i det 42. minut, da han bragte ”de gule” foran. Thomas Santos satte det hele i gang med en fremragende aflevering til Anders K. Jacobsen i højre side, og han holdt fast i bolden, indtil han fandt Tengstedt på kanten af feltet. Tengstedt sparkede første gang, og Kappenberger var chanceløs i buret.

Inden for det første kvarter af 2. halvleg kom Magnus Riisgaard Jensen, Lubambo Musonda og Aron Sigurdarson frem til muligheder, men uden at rykke på måltavlen.

I det 62. minut viste Oliver Klitten tænder med et godt skud, men Matej Delac reddede flot med en fodparade.

To minutter senere måtte Matej Delac i aktion igen, da Mathias Haarup blev nedlagt i feltet. Dommeren pegede på pletten, og Kasper Høgh stod klar til en duel mod Matej Delac. AC Horsens’ kroatiske keeper valgte den rigtige side, og redningen var nærmest en tro kopi af Delac’ redning i hans debutkamp, da han nappede et straffespark fra Viktor Fischer i Parken.

Det lignede længe en 1-0 sejr til AC Horsens, men i det 94. minut udlignede Frederik Elkær med en flad afslutning, og det var en spand iskold vand i hovederne på hjemmeholdets spillere. De mobiliserede en helt fantastisk moral og jagtede 2-1 målet, hvilket skete i det 96. minut. Hobros målmand halvklarede et indlæg fra Lirim Qamili, og Casper Tengstedt var over returen, som han puttede ind til 2-1.

Fantastisk forløsning og fortjent sejr til hjemmeholdet.

AC Horsens skal i kamp igen fredag den 3. december, når turen går til Fredericia, og ”de gule” arrangerer udebanetur. Billetter kan købes her.

AC Horsens – Hobro IK 2-1 (1-0)

1-0 Casper Tengstedt (42.)

1-1 Frederik Elkær (94.)

2-1 Casper Tengstedt (96.)

Læs mere om byens bedste fodboldhold her.

Kilde: AC Horsens
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.