Ærgerlig sæsonafslutning til Horsens HKs piger i landets bedste U15-række

dato

Sæsonafslutningen i U15 piger 1. division A har været hektisk for Horsens HK med 3 kampe på 11 dage. Med et stort nederlag til AGF/Lyseng og en forrygende sejr over Højby i bagagen, skulle sæsonens sidste kamp spilles i Gudme mod GOG/Oure søndag eftermiddag. Det blev til et ærgerligt nederlag på 20-25.

Af: Helle Nørby

Det første møde mellem Horsens HK og GOG/Oure endte med en sejr til Horsens-pigerne på hele 10 mål.

Men det skulle ikke gå helt så let denne søndag på Sydfyn, hvor flere spillere endnu engang måtte undværes på grund af skader. Horsens-holdet kom ellers godt start med velovervejet angrebsspil, gode afslutninger og et stærkt forsvar. Holdet førte de første ca. 10 minutter af kampen, men herefter fik de gulklædte piger fra GOG-Oure vendt billedet totalt og de så sig ikke tilbage.

Horsens-holdet var derfor bagud med 5 mål ved pausen.

Billedet var ikke meget anderledes i anden halvleg, og der kom desværre aldrig spænding i kampen. Der var ikke meget, der fungerede for Horsens-holdet denne søndag mod et fysisk og skudstærkt hold.

Så det blev en ærgerlig sæsonafslutning til Horsens-holdet i landets bedste U15-række. Det blev til et nederlag på 20-25 og en placering som nr. 3 i puljen.

Det bliver svært, når det ikke lige fungerer. Vi er meget begrænsede i mulighederne med alle de skader, som vi er ramt af. Jeg er ked af, at pigerne skal slutte af som U15-spillere på den her måde, for de er så meget dygtigere end det ”, udtaler trænerteamets Michael Bladt.

I det store billede er sæsonen godkendt. Inden starten havde vi været godt tilfredse med en 3. plads i puljen, men som det hele udviklede sig, så håbede vi da undervejs på mere, for vi har et supergodt hold, der kan slå de allerbedste. Selvom pigerne stod sammen, mens skaderne ramlede ned over os, så blev det for snævert til sidst. Det er selvfølgelig ærgerligt”, supplerer trænerteamets Bo Vesterholm.

Kilde: Helle Nørby
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.