Ærgerligt nederlag til HT/SIK's U16-Piger

Profilbillede
dato

Der var fodbold i luften på Hatting/Torsted/Stensballe IK s hjemmebane Nybolig Kunstarena, da IF Midtdjurs kom på besøg. Desværre var hjemmebanefordelen ikke nok i dagens opgør - der sluttede 1-2 til IF Midtdjurs.

Træner Jesper Hvidt havde følgende at sige til kampen i kølvandet på dagens pointtab til IF Midtdjurs.

Jeg er ærgerlig over, at vi ikke får noget med fra en kamp, hvor vi i store dele af første halvleg, holdte dem fra at være over midten.

Træner Hvidt fremhæver følgende som værende udslagsgivende for dagens nederlag:

Vi skal blive bedre til at komme frem til regulære chancer, samt lave mål, når vi har så lange perioder med et godt momentum, og god kontrol på kampen. fortæller træner, Hvidt, til VORESBY Horsens

Nederlaget til trods, så var der ifølge træneren nogle positive aspekter og gode præstationer at tage med fra dagens kamp:

Vores bedste spiller var i dag Mille Johansen. Med mange gode auktioner, herunder at hun på egen hånd skaber oplægget til vores mål, var hun konstant farlig for vores modstandere. Andre spillere der bør fremhæves er Arina Høgnadóttir Hammer, der laver vores mål, samt vores indskifter Karoline Møller Madsen, der leverede et sandt arbejdsraseri, da hun kom på banen. Et flot arbejde, som Møller kvitterede med at have næstsidste fod på Arinas mål.

På onsdag den 17. november møder Hatting/Torsted/Stensballe IK Egebjerg IF. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Egebjerghallen.

Kampens resultat: 1-2 til IF Midtdjurs
Række: U16 Piger Liga 1

Mål
26'0-1Silje Kongsgaard
77'1-1Arina Høgnadóttir Hammer
81'1-2Clara Mikkelsen

Kilde: Træner Jesper Hvidt