Alle kan investere i aktier – også dig

Profilbillede

 Måske tror du, at investering i aktier kun er for store kanoner. Men det er for alle også helt almindelige danskere, og hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du gør, skal du tage med til foredrag om emnet på biblioteket.

Du behøver ikke at eje millioner, være klogere end klog eller have en lang uddannelse for at blive god til at handle med aktier. Du kan sagtens bruge få penge på projektet og få dem til at blive til mere, og du kan sagtens lære at navigere rundt i en verden med aktiesalg. 

Det kræver blot interessen og måske et par kærlige råd for at komme i gang – dem kan Ann-Christina Lykke Motzfeldt give dig den 16. november på Horsens Bibliotek mellem klokken 18.30 til 20.30. 

Christina Lykke Motzfeldt står bag Moneypenny, der er et stort community for kvinder, der investerer. Hun arbejder for, at især kvinder får øjnene op for, hvad de kan opnå ved at sætte deres penge i aktier og dykke lidt mere ned i markedet. 

Det bliver formentlig en aften fyldt med øjenåbnere og informationer, du ikke kendte til. Du vil gå hjem klogere og godt klædt på til at lave din første investering. Du kan starte med at købe din billet via bibliotekets hjemmeside lige her

Kilde: Redaktionen