Anne-Marie Rindom: OL-drømmen startede i Horsens

OL Tokyo 2020
Profilbillede
Alexander Engstrøm Wøhlk

Anne-Marie Rindom begyndte at sejle som syv-årig i Horsens Sejlklub og senest til OL 2016 i Rio blev det til en bronzemedalje for Laser Radial-sejleren. Nu sætter hun sejl mod Guldet.

30-årige Anne-Marie Rindom er efterhånden en garvet OL-Atlet. To deltagelser (London og Rio) er det blevet til indtil videre og forhåbentlig sætter hun krone på værket med en guldmedalje ved sin tredje OL-deltagelse i Tokyo.

Anne-Marie er født i Søllerød, men flyttede til Horsens som barn, hvor hun allerede som syv-årig begyndte at sejle i Horsens Sejlklub, hvor hun stadig holder til i dag. I Sommeren 2011 blev hun student på Horsens Gymnasium, og i dag Anne-Marie Rindom er den bedst rangerede dansker i verden med en ottende plads på Laser Radial-verdensranglisten frem mod de olympiske lege.

I 2019 blev hun kåret til verdens bedste sejler efter et imponerende år, hvor hun vandt både VM og EM i disciplinen. Derfor spås hun store medaljechancer frem mod OL i Tokyo, hvor man forhåbentlig kan følge hende i finalen d 1. august kl. 8:33.


Kilde: Redaktionen