B2B salgs erfaring? - Bliv partner hos JobTeam A/S

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du ekspert inden for B2B salg og har du et ønske om at blive selvstændig, så kan du lige nu blive partner hos JobTeam A/S og starte din egen succes!

JobTeam A/S har en mulighed til dig som selvstændig. Hvis du tidligere har arbejdet med B2B salg kan du lige nu blive partner hos JobTeam A/S. Som partner - og mere specifikt franchisepartner - vil du drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Her vil du benytte din viden og ekspertise fra salget til at opbygge stærke kunder og kunderelationer.

Du vil beskæftige dig med bemaningsløsninger til industri- og lagerområdet. Det er på baggrund af din erfaring med B2B salg, at du forstår dine kunders behov og du hermed vil kunne skabe en unik relation mellem kunden og dig selv.

Som franchisepartner hos JobTeam A/S vil du opbygge din succesfulde virksomhed med støtte, sparring og backup fra JobTeam A/S' organisation. Du får adgang til branchens bedste scanningssystemer, der skimmer hele markedet for kandidater, og du får så meget støtte til den administrative del og selve anskaffelsen af kandidater, at dit fokus bliver på arbejdet med kunder. Der er intet Entry Fee, så det koster dig ikke noget at komme i gang.

Som franchisepartner hos JobTeam har man fordele: 

 • Selvstændighed – som franchisepartner ejer og driver du din egen forretning men med backup fra JobTeams organisation.   
 • Tryghed – langt flere af dem, der starter med et franchisekoncept, er stadig i gang efter 5 år, i modsætning til dem, der starter alene. Det betaler sig at have et professionelt hold bag sig. 
 • Indtjening – der er enestående muligheder for at tjene rigtig gode penge. Når du har opbygget din virksomhed, er indtjeningen på den gode side af 1 mio. kr. om året, hvis du arbejder for det. Som franchisepartner undgår man desuden mange af de begynder-fejltagelser som nystartede firmaer typisk oplever. Da vi ikke opkræver et Entry Fee, åbnes vejen for økonomisk uafhængighed fra dag ét.
 • Fællesskab - Du bliver en del af en organisation med kolleger over hele landet. Vi værdsætter sammenholdet og nyder hinandens selskab til julefrokoster, firmafester, arrangementer, fællesmøder, kursusdage og lignende.  

Desuden får du: 

 • Et 3 ugers grundlæggende uddannelses- og opstartsforløb med introduktion til vikar- og rekrutteringsbranchen. 
 • Backup fra en organisation med mere end 25 års erfaring i branchen. 
 • Vi står for løn og fakturering (herunder kreditforsikring). 
 • Adgang til vores hjemmeside med 1. mio besøgende årligt 
 • Branchens bedste IT-redskaber/platforme;  
  • Annonce- & rekrutteringsplatforme 
  • Bemandingssystem 
  • Vikar App 
 • Løbende fokus på udvikling: ERFA-møder, ugentlige teamsmøde, fællesmøder, 1-1 møder med direktøren.  

So what’s the catch? Der er ingen, vi har samme interesse som dig - Vi tjener først penge, når du tjener penge. Vi får en mindre procentdel af dit dækningsbidrag.

 

Dine kvalifikationer:

Vores krav til dig er at du har tidligere erfaring med B2B salg. Dette kan være som salgschef, udekørende sælger, erfaring med kanvassalg eller lignende. Hertil er det altafgørende, at du har et personligt drive og er topmotiveret til at skabe en succesfuld forretning gennem dedikation og engagement.

 

Næste step 

Kontakt os eller send dit CV til rekrutteringschef Inge Brinch-Nielsen på ibn@jobteam.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

JobTeam A/S, Kongensgade, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032476

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet