Barselsvikar søges til dynamisk lilleskolemiljø hos Korning Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en barselsvikar på Korning Skole. Er du læreruddannet, og har du lyst til at undervise nogle skønne børn, og blive en del af et stærkt kollegialt fællesskab på en lille skole? Så er det dig, vi gerne vil byde velkommen på holdet.

Om jobbet og opgaverne

Vil du være en del af et dynamisk lilleskolemiljø, hvor menneskelige værdier som tryghed, nærvær og glæde er i fokus, og er du en fagligt og relationsstærk lærer, der vil undervise elever på 0.-4. årgang - på tværs af årgange i flere fag, i tæt samarbejde med dine kollegaer, så kan du søge stillingen. Har du dansk som linjefag, så er det lige dig vi søger. 

Der er tale om et vikariat på fuld tid, og med varighed frem til den 5. februar 2025. Tiltrædelse den 1. august 2024.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du: 

 • Er læreruddannet med dansk på linje. Herudover skal du have mod på at læse andre fag også.
 • Er kreativ og i stand til at skabe meningsfuld læring via en undersøgende, varieret og temabaseret undervisning, hvor elever fra 0.-4. klassetrin samlæses på hold, i tæt samarbejde med skolens andre lærere, og hvor differentieringsopgaven er bærende for elevernes faglige udvikling.
 • Kan udøve god klasserumsledelse.
 • Er pædagogisk og fagligt kompetent til at forberede, udføre og evaluere undervisning i en aldersintegreret gruppe.
 • Har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kollegaer.
 • Tager ansvar for elevernes læring og trivsel, i et tæt, professionelt teamsamarbejde, hvor undervisningen forberedes i fællesskab.
 • Deltager aktivt i udviklingen af det pædagogiske læringsmiljø på skolen.
 • Vil bidrage til fællesskabet, med en positiv indstilling og et godt humør.
Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder dig:

 • Et barselsvikariat på en lille skole med 27 elever fra 0.-4. årgang. Korning Skole er en afdeling under Løsning Skole. Der er derfor mulighed for, både at være en del af en lille skole med landsbyordning, og for at være en del af et større kollegialt fællesskab. 
 • En skole, der særligt udmærker sig ved et tæt, forpligtende samarbejde om kerneopgaven og med en teamorganisering, der arbejder som professionelle læringsfællesskaber.
 • Et professionelt arbejdsmiljø, med plads til visioner, humor og kreativitet.
 • Udviklingsmuligheder via co-teaching med skolens vejledere, og sparring med skolens egne og kommunale ressourcepersoner. 
 • Samarbejde med det øvrige personale der er i børnehave og SFO.
 • En attraktiv sundhedsordning.
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

Der er tale om et barselsvikariat på fuld tid (med mindre der ønskes nedsat tid).

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål til skolen eller stillingen, er du velkommen til at kontakt den daglige leder Rikke Ganderup på tlf. 23 83 52 65 eller mail: rikke.ganderup@hedensted.dk eller afdelingsleder Wickie Jørgensen ( Løsning skole) på  tlf. 24 90 48 20.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med vedhæftet CV, uddannelsesbevis og relevante udtalelser.

Ansøgningsfrist senest den 27. juni 2024, men vi indkalder løbende til samtale. Når den rette kandidat er fundet, vil opslaget blive fjernet.

Om os

Korning Skole er Hedensted Kommunes mindste folkeskole med pt. 27 elever fra 0.–4. klasse. Skolen er en del af en landsbyordning med tilhørende børnehave og SFO. Det vil sige, at der er pasnings- og skoletilbud for børn i alderen 3 år–4. klasse. Fra 5. klasse fortsætter skolegangen på Løsning Skole.

Korning Skole, SFO og børnehave er en aktiv del af Korning by, hvor der er et stærkt og gensidigt forpligtende samarbejde.

Korning Skole, SFO og børnehave er en afdeling under Løsning Skole, hvor der er sammenkørt en større del af de administrative, ledelsesmæssige opgaver, og hvor det pædagogiske arbejde, så som fagudvalg, vejledere og kompetenceudvikling kører på tværs af de to matrikler. 

På Korning Skole har vi et stærkt fællesskab. Her kender alle børn og voksne hinanden, og både skole, SFO og børnehave er kendt for at være inkluderende og rummelig, hvilket betyder en stor mangfoldighed i opgaveløsningen såvel fagligt som socialt. Vi nyder godt at vores placering, og har derfor nemt til dejlige udeområder med bl.a. både shelterplads, å og gadekær.

På Løsning Skole går der ca. 405 elever på 0. – 9. årgang. Her kommer eleverne fra Løsning og Korning, og de to fødeskoledistrikter Ølsted og Øster Snede. På Løsning Skole ligger også én af kommunens største specialafdelinger, der modtager elever fra hele Hedensted Kommune. Løsning Skole er profilskole for innovation og entreprenørskab, hvilket betyder, at vi målrettet arbejder for at styrke elevernes kompetencer inden for kreativitet, innovation og iværksætteri. 

Læs mere om Korning Skole på https://korning-skole.aula.dk/vores-skole-og-dagtilbud/om-os 

Korning Skole ligger i Hedensted Kommune, der er en vækstorienteret landkommune med fokus på forankring i de enkelte lokalsamfund. Vi vægter dialogen og det lokale initiativ højt. I Hedensted Kommune er borgerne derfor tæt på demokratiet, fritidslivet og den kommunale service.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Korningvej, 70, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071316

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet