Bliv ernæringsassistentelev med fokus på økologi og bæredygtighed hos vores dynamiske køkkenteam

Profilbillede
dato

Velkommen til! 

Vi er et køkken i rivende udvikling med guldmærke i økologi og bæredygtighed som omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør. 

Vi har et energisk og relativt ungdommeligt team i vores køkken og det er vigtigt for os, at vi har det godt med hinanden, både på og uden for arbejdspladsen. 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?  

Som ernæringsassistentelev hos os lærer du, hvordan vi arbejder med at sammensmelte kvalitet og kvantitet og du lærer, hvorfor økologi og bæredygtighed er så vigtigt, som det er.  

Og selvfølgelig den vigtigste del af vores arbejde: at lave god mad og diæter fra bunden til både syge og raske med forskellige behov. Derudover lærer du også om servicedelen, som kontakt og servicering af mad til vores patienter på afdelingerne samt i vores personalekantine. 

Du kommer du til at arbejde med alt fra syltning, bagning i professionelt bageri, røgning, forskellige kostformer, hverdagsmad, kantine og gæstemad og meget meget mere. 

Du vil lære om logistik og planlægning i en storproduktion og hvordan vi med tværfaglighed og samarbejde er afhængige af hinandens indsatser og kompetencer. 

Derudover får du mulighed for at udvikle dig helt vildt både fagligt og personligt, da du vil blive lært op af forskellige faggrupper i et køkken, der har mange års erfaring med at uddanne ernæringsassistentelever. Vi har flere elever, som er på forskellige steder i elevtiden og du vil altid have nogle af sparre med. Vi tilbyder også mulighed for at lave en mini svendeprøve i praktikken inden sidste skoleophold. 

HVAD FORVENTER VI AF HINANDEN? 

Vi forventer selvfølgelig, at du kan lide at lave mad, men derudover er det også vigtigt, at du er mødestabil.  

Du skal have bestået grundforløbet, og det vil også være skønt, hvis du er imødekommende og har mod på at lære vores skøre, grinende, mad-elskende, men også virkelig fantastiske team at kende.  

Derudover ville det være fantastisk, hvis vi fik endnu flere nye med på holdet, der er lige så engagerede og hele tiden har lyst til at lære - præcis som alle os andre. 

Følg nedenstående link til vores aktive facebookside og få et billede af hvem vi er og hvad vi kan: 

Køkkenet på Regionshospitalet Horsens | Horsens 

Yderligere oplysninger om elevstillingerne kan indhentes hos uddannelsesvejleder og souschef i køkkenet Karen Bundgaard på telefon 78427431 

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30.11 2024 

Vi afholder løbende samtaler og ansætter i takt med dette. 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Sundvej 30, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-11-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6132575

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet