Boligbutik i Horsens med fokus på genbrug og hygge

Profilbillede

Har du besøgt Boutique BoHome på Bjerrevej 75 i Horsens? Butikken er fyldt med interiør fra alle dele af verden og har fokus på kun at sælge ting, der er lavet efter ordentlige forhold. 

Indimellem skal der store livsændringer til i arbejdslivet for at det skal give mening, og sådan var det med Susanne Kaufmann på 55 år, der er gået fra at være socialrådgiver til at bygge butikken Boutique BoHome op først som webshop og nu også som fysisk butik på Bjerrevej, fortæller Horsens Folkeblad om. 

Avisen har talt med ejeren af butikken, Susanne Kaufmann, der efter et arbejdsliv som socialrådgiver og et sygdomsforløb med stress, skulle noget andet. Det blev som selvstændig, og hun har nu en butik, hvor hun selv styrer tingene. 

Hvis du elsker indretning og gode fund, finder du det muligvis i Boutique BoHome – på hylderne finder du kelimtæpper, kurve, vattæpper, krukker og alt muligt andet, som er købt ind med det for øje, at sagerne er produceret under ordentlige forhold og gerne bæredygtigt eller genanvendeligt, fortæller hun til Horsens Folkeblad.

Og så må tingene gerne være farverige – så er du vild med farver i din bolig, går du ikke forgæves her. 

Kilde: Redaktionen