BUF Horsens fortsætter sejrsstimen med imponerende præstation mod Ølsted UGF

Foto: Jalal Visuals.
Profilbillede
dato

Søndag var en glædens dag for BUF Horsens, der stod over for Ølsted UGF på Dagnæs Stadion. Ved slutfløjt kunne BUF Horsens juble over en overbevisende 4-1-sejr på hjemmebane.

Cheftræner Aldiwan udtrykte sin begejstring efter kampen:

"Højt humør, flot fodbold, hårdt arbejde og lidenskab førte os til sejren i dag. Nu er det videre til næste kamp. Vi må ikke tro, at vi er færdige endnu. Vi er først lige begyndt!"

BUF Horsens' præstation havde flere højdepunkter, som cheftræneren fremhævede:

"Vi styrede tempoet af spillet i dag, og Ølsted blev nødt til at tilpasse sig vores spil. Vores hold var sultne efter mere, og vigtigst af alt stod vi godt defensivt. Ølsted kom ikke til en eneste chance, og det ene mål de scorede, skyldtes en personlig fejl."

Aldiwan var især imponeret over Benjamin, der igen viste sin målnæse:

"Benjamin scorer igen med to mål i dag. Det er imponerende, hvordan den dreng bliver ved med at levere. Derudover skal vores Tamilske tiger, Raabeeen, også have ros for sine tre assists, eller fire hvis man tæller selvmålet med, hvor han også stod for indlægget."

Med endnu en sejr i bagagen ser BUF Horsens nu frem til næste udfordring, når de møder Engum UI på Engum Stadion tirsdag den 21. maj klokken 19:00. 

Kampens resultat: 4-1 til BUF Horsens
Række: HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 85

Kilde: Cheftræner Mahdi Aldiwan, BUF Horsens (1) - HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 85