BUF Horsens sikrer sejr over Juelsminde IF i en hårdt kæmpet kamp

Foto: Jalal Visuals.
Profilbillede
dato

Torsdag aften var Dagnæs Stadion vært for en spændende kamp mellem BUF Horsens og Juelsminde IF (2).

Selvom det ikke var en kamp præget af imponerende spil, lykkedes det BUF Horsens at sikre sig en smal sejr på 6-5 over Juelsminde IF.

Cheftræner Aldiwan var ikke helt tilfreds med holdets præstation og påpegede, at de langt fra leverede deres bedste spil. Trods dette formåede holdet at vende kampen efter at have været bagud med to mål over to omgange.

Aldiwan roste holdets evne til at holde hovedet højt og kæmpe sig til sejren, selvom det ikke var en elegant præstation.

“Vi hænger aldrig med hovedet. Vi scorer 6 mål, og skulle i princippet score en del flere. Men som jeg sagde til holdet. Hold kæft en grim fodboldkamp, men en sejr er en sejr.”

Cheftræneren udtrykte tilfredshed med holdets arbejdsindsats og bemærkede især Benjamin's præstation med endnu et hattrick. Samtidig påpegede han, at der stadig er områder, der kræver forbedring, selv efter en sejr.

“Benjamin laver igen et hattrick. Det er efterhånden ved at være rutine, så der er ingen grund til at give ham for meget selvtillid. Generelt arbejder hele holdet stenhårdt gennem alle 90min og det er jeg utrolig tilfreds med.”

Med sejren i bagagen ser BUF Horsens nu frem til næste udfordring, når de møder Ølsted UGF på Dagnæs murerforretning/Dagnæs Stadion søndag den 12. maj kl. 14:00.

Kampens resultat: 6-5 til BUF Horsens 
Række: HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 85

Kilde: Cheftræner Mahdi Aldiwan, BUF Horsens (1) - HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 85