Byens bedste U15 håndboldpiger buldrer videre

(Foto: MJ) Horsens HKs U15 piger gav de mange fremmødte tilskuere i Dagnæs Hallen endnu en sejr i rækken. Næste kamp venter den 22. oktober.
dato

Dagnæs Hallen lagde tirsdag aften gulv til sæsonens første hjemmekamp for Horsens HKs U15 piger i landets bedste række.

Et stærkt spillende hjemmehold kom godt fra start og gjorde det ikke nemt for modstanderen fra Aalborg KFUM.

Med flotte kombinationer og en stærk defensiv trak hjemmeholdet hurtigt fra og gik til pause med en sikker føring på 15-5. Og det kunne have set meget værre ud for aalborgenserne, men en fantastisk keeperpræstation i Aalborg-målet holdt scoringerne nede.

Der kom aldrig spænding om kampens udfald, selvom anden halvleg blev knap så prangende fra Horsens-pigerne. Mest spænding var der i hallen, da Horsens-keeper Frida Aaboe blev ramt fra nært hold i ansigtet og måtte have styr på en blodtud, inden kampen kunne fortsætte.

Det hele endte 27-14 og Horsens-pigerne står nu med to sejre ud af to mulige og indtager puljens førsteplads.

En rigtig god første halvleg gjorde udslaget i dag – og så var der plads til at få prøvet lidt nye ting af. Det var endnu en fin indsats af pigerne”, udtaler trænerteamets Michael Bladt.

Kilde: Helle Nørby
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.