Choice of Beauty er deres kunder evigt taknemmelige

Tina Buje Jacobsen (tv) og Anna Schwartz Jørgensen (th) (Foto: Choice of Beauty)
Profilbillede

Nu er 2022 så småt ved at gå på hæld, men allerede tilbage i august måned åbnede en ny skønhedsklinik i Horsens. Vi har taget en snak med Tina Buje Jacobsen, der gør os klogere på, hvordan den første tid har været hos Choice of Beauty.

Tilbage i starten af august måned åbnede Choice of Beauty på Nørregade 35. Hermed var byen blevet en skønhedsklinik rigere.

Det har ikke været et nemt tidspunkt at åbne butik på, og derfor er Choice of Beauty dybt taknemmelige over den modtagelse, de har fået af kunderne. Klinikkens gæstebehandlere er også blevet taget utroligt godt imod, fortæller Tina:

“Vi er dybt taknemmelige for den modtagelse vores sygeplejeske, Natascha, fra Møhring Ellipse har fået. Møhring Ellipse har behandlet kunder i Horsens i mere end 20 år. Natascha laver alt inden for permanent hårfjerning, hudforyngelse, botox og fillers. Hun bringer altid glæde og varme med sig, som smitter af på os og vores kunder.”

“Jeg vil også fremhæve vores gæstebehandler, Sandy, der er statsautoriseret fodplejer. Hun forkæler vores kunder med en skøn fodbehandling, og hun har arbejdet som fodterapeut i 17 år.”


Til venstre ses Natascha, der er igang med permanent hårfjerning. Til højre ses fodplejer Sandy, der er i gang med en kunde (Foto: Choice of Beauty)

Dobbeltbehandlinger, mødregrupper og konfirmander
Selvom klinikken er meget ny, så har Choice of Beauty ikke holdt sig tilbage med forskellige tiltag. Der er blevet taget godt imod disse, og der er sågar flere på vej, lyder det fra Tina.

“Vi vil godt slå lidt på vores dobbeltbehandlinger, hvor man som par, veninder, mor/datter eller far/søn kan komme ind og blive forkælet i vores hyggelige dobbeltrum.”

“Et andet af vores nye tiltag er målrettet til mødregrupper, hvor de kan mødes herinde med deres børn, samtidigt med at de bliver nusset om. Der er plads i klinikken til at de kan lave deres egen lille hyggekrog og passe børnene på skift. Så et dejligt fri rum i en travl hverdag som nybagt mor.”


Dobbeltbehandling af mor og datter (Foto: Choice of Beauty)

Choice of Beauty løftet sløret for at de helt unge også kan glæde sig til et tilbud, der udelukkende er henvendt til dem. For de kommende konfirmander kan nemlig blive gjort helt klar til deres store dag.

“Vi tilbyder kommende konfirmander mulighed for at benytte et tilbud, som særligt gælder for dem, hvor de kan får ordnet bryn og vipper frem til deres store dag. Ligeledes har de også mulighed for at booke en ansigtsbehandling, som er specielt målrettet til at opnå den bedste udgave af teenagerhud.”

Energikrisen er hård - men kunderne støtter
Med lyse udsigter forude, er det også på sin plads at fremhæve de udfordringer, Tina Buje har mødt det seneste år.

“Selvom vi er en ny opstartet klinik og energikrisen har ramt os alle, har alle vores kunder støttet og rost os for den måde vi har været på og den dejlige atmosfære der er i klinikken. Så vi føler os dybt taknemmelige,” lyder det til sidst fra kosmetolog Tina Buje Jacobsen.

Du finder meget mere om Choice of Beauty på deres Facebookside og hjemmeside.


Selvforkælelse skal der til! Her er Anna i gang med at lave en ansigtsbehandling på Tina (Foto: Choice og Beauty)

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Choice of Beauty