Dan Madsen er tilfreds trods nederlag

Profilbillede
dato

Lørdag skulle FC Horsens møde Herning Fremad på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Herning Fremad's Kunstgræsbane 1 med et 3-1-nederlag.

Dog var det en ganske tilfreds og stolt FC Horsens-cheftræner, i Dan Krabbenhøft Madsen, vi fangede efter kampen.

Vi leverer en rigtig stærk præstation i 1. halvleg, som vi både kan være rigtig stolte og glade for til trods for dagens nederlag.

Dan Krabbenhøft Madsen havde følgende at sige til sine spillers præstation.

I modsætning til sidste kamp, så starter vi mentalt klar, men kommer skævt ud til 2. halvleg, i de først 15 minutter, og det koster i dag. Så vores fokus skal være på mere fokus og coolness i alle 70 min.

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der, ifølge Dan Madsen, stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør.

Sidste kamps man of the match, Elias, opnår igen flest stemmer, og løber dermed igen med den titel.

På søndag den 13. marts møder FC Horsens Vinding SF. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 på Designa Kunstgræs 2.

Kampens resultat: 3-1 til Herning Fremad
Række: U15 Drenge Liga 2B - Forår 2022

Mål
5'0-1Jeppe Bach-Lakner
46'1-1Oliver Nielsen
49'2-1Willas Hansen
70'3-1Robert Davis

Kilde: Cheftræner Dan Krabbenhøft Madsen, FC Horsens U15 Drenge Liga 2B