Danske Holdmesterskaber i fornemt selskab

Svømmerne til Danske Holdmesterskaber fra Horsens Svømmeklub
Profilbillede
dato

Horsens Svømmeklub var igen i år at finde i landets andenbedste række, da dette års Danske Holdmesterskaber skulle afgøres.

Klubben har efterhånden opbygget en flot tradition til de danske holdmesterskaber, hvor klubben har været en fast bestanddel af landets andenbedste række siden 2016, foruden klubbens entre i Svømmeligaen i 2017.
 
Her formåede en stor gruppe af spirende og purunge svømmere sammensat med enkelte rutinerede svømmere at levere flere flotte præstationer og ligeledes blev der vist gode tegn frem mod DM Åben klasse i december. 

Det lykkedes i samme ombæring at ende i top 16 over de bedste klubber i Danmark. De unge Horsens’ svømmere har i den grad fået blod på tanden for mere, og med tanke på at den meget unge trup har de bedste år foran sig, så venter der en spændende fremtid og forhåbentligt endnu højere placeringer til Danske Holdmesterskaber.
Kilde: Tais Andkjær Kristensen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.