De dårlige beslutninger fældede Horsens HK

Horsens HK U17 Piger (Foto: Jakob Kruse)
Profilbillede
dato

Lørdagens opgør mellem Horsens HK og Silkeborg-Voel KFUM endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til U17-pigerne fra Horsens HK.

Et par dårlige beslutninger i slutningen af første halvleg gør vi går til pause med 10-14. Og i starten på anden halvleg løber de fra os, så bliver det svært at hente forspringet.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra træner, Jakob Kruse.

På trods af, at Horsens HK blev besejret, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, træneren lægger vægt på.

Synes vores fire midterste i forsvaret Maria Jacobsen og Signe Jensen, der skifter og dækker samme plads, Dicte Sønderskov Andersen, Agnes Astrup og Ida Kjær alle leverer en pæn indsats.

Kruse mener dog også, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp.

Vi skal stadig have gjort mere ved vores angreb, så vi ikke giver så mange kontra og andenbølge chancer, så vi igen kan få en masse redninger.

Næste modstander for Horsens HK er Skanderborg Håndbold. De spiller i Fælledhallen, Skanderborg torsdag den 24. marts med kampstart klokken 19:45.

Kampens resultat: 19-26 til Silkeborg-Voel KFUM
Række: U-17 Pige Liga

Kilde: Træner Jakob Kruse, Horsens HK - U-17 Pige Liga