Død kvinde fundet i sit hjem på Sankt Helene Vej

Profilbillede
dato

Natten til i dag tirsdag den 18. januar 2022 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en 50-årig kvinde fra Horsens var fundet død på sin bopæl på Sankt Helene Vej.

Sydøstjyllands Politi har været til stede i området siden anmeldelsen og de foreløbige undersøgelser har ikke umiddelbart kunne fastlægge dødsårsag eller hændelsesforløbet, hvorfor dødsfaldet nu behandles som mistænkeligt.

Derfor er tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner nu i gang med at foretage yderligere undersøgelser på og omkring findestedet.

De pårørende til den 50-årige kvinde er blevet underrettet.

Der vil blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå den endelige dødsårsag. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår resultatet af obduktionen foreligger, eller om konklusionen vil kunne deles med offentligheden.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen eller andre oplysninger vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

Kilde: Sydøstjyllands Politi