Egebjerg IF er med i tæt kamp om oprykning

Horsens Freja - Egebjerg IF (Foto: J. Larsen)
Profilbillede

Egebjerg IF skulle lørdag i direkte kamp om andenpladsen, da de var taget til Fri Bikeshop Arena, hvor Horsens Freja ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 1-1.

Egebjerg IFs træner, Jan Toftegaard Larsen, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“Vi skulle vinde for at skabe afstand til Horsens Freja, men fik uafgjort, så min umiddelbare følelse er ærgrelse over dét. Indsatsen kan der ikke påpeges noget på.”

Egebjerg IF ligger side om side med Horsens Freja og Hatting-Torsted, og derfor havde holdet meget brug for tre point. De måtte dog nøjes med 1-1, og Jan lagde mærke til flere ting i kampen og pointerede her, hvorfor kampen endte, som den gjorde.

“I anden halvleg satte Freja sig hårdt og tæt på os, og derfor havde vi svært ved at spille os til mange chancer. Så til næste uge skal vi arbejde på skarphed og få flyttet flere folk i feltet, så vi kan afgøre kampene til vores fordel.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket træner Toftegaard Larsen også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Jeg vil fremhæve Nikolaj Wolhardt, som altid disker op med klasseredninger, og vores forsvarsspillere Emil Nielsen, Magnus Grabow og Mads Alhed som alle spillede meget stærkt.”

Egebjerg IF spiller igen søndag den 23. oktober, hvor de møder Horsens B på Horsens B's Anlæg med kickoff klokken 10:00.

Kampens resultat: 1-1
Række: Herrer Serie 4

Mål
33'0-1Magnus Rugholm
58'1-1Mikkel Lemmer

Kilde: Træner Jan Toftegaard Larsen, Egebjerg IF - Herrer Serie 4