Egebjerg IF napper 1 point i topbrag

Profilbillede
Alexander Engstrøm Wøhlk

Søndag formiddag var der et højintens opgør i sigte, da Egebjerg IF's U16-piger var taget til Aarhus, hvor et topbrag med IF Lyseng skulle udkæmpes. Kampen gik frem og tilbage, men endte uden vindere i sidste ende. 

11:15 fløjtede dommeren topkampen i gang mellem hjemmeholdet IF Lyseng og Egebjerg IF. Begge virkede veloplagte fra første fløjt, og der skulle heller ikke gå lang tid, før der kom gang i netmaskerne. 

Efter blot 20 minutter kunne udeholdet hæve armene over hovedet, da Clara Duch dukkede frem ved et hjørnespark og fik puttet bolden i kassen - på en assistent fra Cecilie Skelde. 

Men glæden var kortvarig, da IF Lyseng fik tildelt et straffespark, som Cathrine Gregersen udnytter ganske fint, og så var stillingen 1-1, som også blev kampens resultat. 

Efter kampen fangede vi en tilfreds Egebjerg IF-cheftræner, Anders Fedder Kristensen, der var glad for søndagens indsats - men savnede lidt skarphed

"Alle arbejdede stenhårdt, spillede klogt og fulgte det taktiske oplæg. Vi gav stort set ingenting væk - udover straffesparket. Samtidig skabte vi selv flere store chancer, som vi skulle have scoret på.  Vi var bedre end Lyseng på dagen og burde nok have vundet med et par mål med de chancer, som vi skabte."

Det var især holdets evne til at justere sig efter taktiske ændringer og en stærk defensiv, som imponerede Anders Fedder Kristensen.

"Vi ændrede vores system for at lukke ned for Lysengs mange centrale midtbanespillere. Samtidig stod vi stærkt defensivt, var gode i presset og tog generelt nogle kloge beslutninger."

Der er kun spillet to kampe i puljen indtil videre, så det er stadig tidligt på sæsonen, men Egebjerg IF har indtil videre 4 point - så det er ikke helt ringe endda. 

Kampens Resultat: IF Lyseng 1 - 1 Egebjerg IF 

Kilde: Anders Fedder Kristensen, cheftræner