Egebjerg IF triumferer i topbraget mod Østbirk

Egebjerg IF U13 Piger (Foto: Lotte Brix Bjørnskov)
Profilbillede
dato

Da Egebjerg IF mødte Østbirk IF i torsdags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. En stærk indsats betød, at Egebjerg IF-mandskabet vandt kampen med 14-10.

Det var en præstation som træner, Lotte Brix Bjørnskov, havde følgende at sige om:

Vi hiver en rigtig slidersejr hjem i topbraget i Østbirk i aften. De to hold stod rigtig godt til hinanden, og halvvejs inde i 2. halvleg fulgte Østbirk lige i haserne af os, indtil vi endelig trak fra.

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Det er tæt på umuligt at fremhæve en spiller når 1. halvlegs otte mål er fordelt på syv spillere. Det gør mig så glad at se, hvordan hele holdet igen byder sig til, og kommer på måltavlen på skift.

I forsvaret kommer vi dog ikke uden om at hylde Julie Sommer, der trådte til fra vores 2.-hold. Julie er konsekvent den spiller, der får lukket ned for skytterne og får tacklet færdig gang på gang. Det var virkelig en storkamp forsvarsmæssigt, fra Julies side.

Brix Bjørnskov uddyber i denne forbindelse:

Mentalt var indstillingen, fra samtlige piger, den helt rigtige i dag. Vi spillede med en bold, som bestemt ikke faldt i spillernes smag. Trods mange tekniske fejl fra begge hold, lykkes det vores spillere at holde fokus på alt det relevante, og faktisk grine lidt af de mange gange, hvor bolden voldte os problemer.

Ligeledes bruger vi hele 1. halvleg på at tune ind på vores forsvarsfejl, og lære af situationerne i stedet for at tabe hovedet i frustration. Derfor får vi til sidst i anden halvleg lukket helt ned. Det er også med stor glæde at vi napper fire skud i paraderne i dag!

Egebjerg IF møder deres næste modstandere fra GHT Hovedgård på Egebjerg-Hallen. Der er kampstart søndag den 20. marts klokken 11:40.

Kampens resultat: 14-10 til Egebjerg IF
Række: U-13 Piger B

Kilde: Træner Lotte Brix Bjørnskov, Egebjerg IF - U-13 Piger B