Egebjerg IF udraderer Vildbjerg i magtdemonstration

Cheftræner Anders Fedder
Profilbillede
dato

Søndag kl. 12:00 var scenen sat ved Egebjerghallen, da Egebjerg IF (U16)-piger skulle møde Vildbjerg SF i sæsonens vinterturnering.

Der var ikke særlig meget at rafle om, da Egebjerg IF (U16)og Vildbjerg SF tørnede sammen. Vildbjerg SF blev nemlig sendt hjem med et 12-0-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds Egebjerg IF (U16)-Cheftræner, der udtalte sig til VORESBY Horsens efter kampen.

En meget ulige kamp, hvor vi - til trods for meget rotation og taktiske eksperimenter - var altdominerende fra start til slut, fortæller Anders Fedder, cheftræner for Egebjerg IF (U16) og uddyber, hvad der lykkes.

Vores genpres var rigtig godt, og så var vi effektive foran mål. Samtidig fik vi god ro i vores opbyggende spil i 2. halvleg.

Selvom 11 mand udgør et hold, er der alligevel nogen, der præsterede iøjnefaldende ifølge Anders.

Filucca spillede en fantastisk kamp på den offensive midtbane. Ikke nok med at hun scorede 5 mål, så var hun god i presspillet og fandt nogle gode rum mellem modstanderens forsvar og midtbane. Thorsager spillede også en rigtig fin kamp på højre back.

På lørdag den 5. februar møder Egebjerg IF (U16) Vejle B (U16).
Kampen fløjtes i gang klokken 10:00 på VB Parken.

Kampens resultat: 12-0 til Egebjerg IF (U16)
Række: U15 Piger Liga 1 - Vinterturnering

Mål
6'1-0Filucca
10'2-0Filucca
14'3-0Hallager
22'4-0Orkena
27'5-0Ida
44'6-0Filucca
47'7-0Filucca
49'8-0Ukendt spiller (selvmål)
53'9-0Orkena (straffe)
54'10-0Filucca