Elendig bane gav dårlige betingelser for FC Horsens der måtte nøjes med det ene point

Profilbillede
dato

I weekendens spændende og målrige fodboldkamp mellem AIA/Tranbjerg og FC Horsens endte kampen uafgjort med resultatet 4-4.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og tog føringen allerede i andet minut, da Alexander Bugge Hansen scorede det første mål. Udeholdet, FC Horsens, lod sig dog ikke slå ud og udlignede i det 21. minut ved Søren Nørgaard.

Hjemmeholdet svarede hurtigt igen og scorede deres andet mål i det 23. minut ved Sebastian Gregersen. Inden pausen udbyggede AIA/Tranbjerg deres føring til 3-1, da Louie Jacobsen scorede i det 44. minut.

Efter pausen kom FC Horsens stærkt tilbage og reducerede til 3-2 i det 58. minut ved Jonas Tretow-Loof. Udeholdet fortsatte deres comeback og udlignede til 3-3 i det 66. minut, igen ved Søren Nørgaard. Hjemmeholdet gav dog ikke op og tog føringen for tredje gang i kampen, da Sebastian Gregersen scorede sit andet mål i det 78. minut.

Desværre for AIA/Tranbjerg formåede FC Horsens at udligne endnu engang i det 88. minut, hvor Søren Nørgaard scorede sit tredje mål i kampen.

Kampen blev spillet på Grønløkke Stadion, og det var tydeligt, at banen ikke var i optimal stand. Anfører for FC Horsens, Søren Nørgaard, kommenterede efter kampen, at banen ikke indbød til poleret fodbold og var elendig. Dette resulterede i en kamp med mange dueller og masser af fight.

Nørgaard mente også, at FC Horsens fortjente at vinde kampen:

“Vi spiller på en bane, som ikke ligefrem indbyder til poleret fodbold og mildest talt var elendig. Det er en kamp vi fortjener at vinde. Ligesom i det første opgør er vi klart det farligste hold, men vi mangler skarphed og den smule held der skal til for tage alle 3 point.”

Trods det uafgjorte resultat var Nørgaard stolt af holdets indsats og moral. Han fremhævede, at alle spillere fortjente ros for deres kampgejst og nævnte også de trofaste RED ARMY fans, der støttede holdet på udebane.

“Jeg er nødt til at rose vores trofaste RED ARMY-fans, der tog turen på udebane. Vi har ikke været gode de sidste par kampe, så det betyder meget, at der stadig er stor opbakningen. Vi er opsatte på, at betale tilbage for den flotte støtte med en sejr på lørdag!”

Næste kamp for FC Horsens er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde FC Århus Syd på Designa Kunstgræs 2. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 4-4 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 1