Elton John koncert i Horsens ikke i fare for aflysning

Profilbillede

Den 74-årige verdensstjerne skal efter planen gæste Horsens i sin afskedsturné i 2022, men nu er han faldet og skal opereres, hvilket medfører aflysninger af koncerter. Heldigvis går det angiveligt ikke ud over besøget i Horsens.

Mange har forventningsfuldt set frem til Elton Johns besøg i Horsens i juni 2022, hvor han skal spille som en del af sin afskeds-turné "Farewell Yellow Brick Road". Koncerten er noget ganske særligt, for det er formentlig sidste gang, den aldrende sangstjerne kommer til at optræde i Danmark – efter denne turné er det slut med at rejse verden rundt, har han proklameret.

Men den uheldige verdensstjerne er tidligere i år faldet og har fået en skade på sin hofte, han nu skal opereres for efter længere tids arbejde for at få hoften i bedring. Derfor vil de koncerter, der er planlagt allerede i 2021, blive flyttet. Det går blandt andet ud over en koncert i Royal Arena i København, skriver Horsens Folkeblad.

Avisen har talt med direktør for Horsens & Friends, der står for at booke Elton John, og her er der ro på. De forventer, at Elton John kommer til at optræde i Horsens næste sommer, da der indtil nu kun er meldt ud, at det er koncerter i 2021, som bliver flyttet.

Det bør altså ikke få betydning for alle dem, der planlægger at høre Elton John i Horsens til sommer – men billetsalget er alligevel flyttet til den 2. november. 

Kilde: Redaktionen