En sand magtdemonstration da Horsens HK hentede sæsonens 15. sejr

Horsens HK U19 Kvinder Liga (Foto: R. Boy)
Profilbillede

Topkampen mellem Horsens HK og Aarhus United i kvindernes U19 Liga var rykket ind i Forum Horsens, og hermed var der lagt an til et brag af en kamp.

Mange havde nok forventet en utroligt tæt håndboldkamp, men Horsens HK har Mathilde Bisgaard stående inde i målet - og hun ville det anderledes. Aarhus United havde svært ved at score, og blev dermed sendt hjem med cifrene 24-14.

“Mathilde Bisgaard viser i dag, hvorfor hun skal spille i Håndboldligaen næste år, og arvetageren Nicoline Skjærris kom ind med 50%. Enestående! Sille Sorth på højre fløj var også skarp på bolderobringer, kontra og fra hjørnet,” siger Ronni Boy og fortsætter:

“Jeg er vanvittig stolt over pigerne indsats. Det var godt nok en magtdemonstration mod et godt Aarhus United-hold.”

Hvad er det der gør, at I vinder så sikkert i dag?

“Vores forsvarsspil var i meget høj klasse, og Bisgaard i målet stod med 65%. Vi spiller med meget stor disciplin, intensitet og aggresivitet over hele linjen. Det var fuld bevægelighed af alle mand konstant,” lyder det fra en utroligt glad Ronni Boy.

Den anden Horsens HK-målvogter, Nicoline Skjærris, måtte også bøje sig i støvet for hendes partner i Horsens HKs målmandsteam, der gav hjemmeholdet gode forudsætninger fra kampens start.

“Jeg synes, at det var en fed forsvarskamp i dag. Forsvaret var under hele kampen utroligt godt. Pigerne arbejder virkelig for hinanden! Det gode forsvar giver gode betingelser for Bisgaard, og dermed starter vi ud med en føring på 7-0 efter 17 min. Pigerne kæmper for hinanden, selvom der er nogle “upsere” hist og her, så kæmper vi stadig videre. Jeg synes alt i alt, vi leverer en flot indsats.”

Mandag den 13. marts skal Horsens HK igen være klar, når de får besøg af GOG/Gudme. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30.

Kampens resultat: 24-14 til Horsens HK
Række: U19 Kvinder Liga

Kilde: Cheftræner Ronni Boy, Horsens HK - U19 Kvinder Liga