En utrolig 2. halvleg banede vejen for Horsens HK

Cheftræner Ronni Boy jubler (Foto: MJ)
Profilbillede
dato

Horsens HK's U19-Piger skulle forsøge at stjæle to point fra Viborg HK, da slaget skulle stå i Vibocold Arena, Viborg.

Her var der ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 19-23. Til trods for en mindre god præstation, så vakte sejren stor glæde hos cheftræner, Ronni Boy:

Jeg synes, at vi spiller en mindre god kamp. Vi kommer ikke så godt fra start, da vi desværre brænder for meget. Men vi får arbejdet os godt ind i kampen igen, og vi fører 11-12 ved pausen.

Han tilføjer:

"Efter pausen kommer vi flot ud, sætter os på kampen og kommer foran med 5-6 mål. Herfra bliver sejren kørt sikkert i hus. Mathilde Bisgaard kan tilskrives en flot 2. halvleg med en redningsprocent på 58%."

Men Ronni havde ikke kun rosende ord til sin keeper, da han fortæller hvad der bragte sejren i hus:

Maria Jensen var meget skarp med sine afslutninger fra distancen, vores forsvar stod fornuftigt og vi så gode kontraløb fra Mathilde Vestergaard og Maria Højgaard.

Det var altså en overordnet positiv dag for Horsens HK. Ronni Boy var især begejstret over en enkelt spiller, som er inde i en utroligt god periode:

Maria Jensen spillede fremragende, og hun var meget kampafgørende med sine 8 mål på 10 forsøg. Hun har været skarp i en længere periode.

På søndag den 16. januar møder Horsens HK, Randers HK. Kampen fløjtes i gang klokken 17:00 i Arena Randers, Multi Hal.

Kampens resultat: 19-23 til Horsens HK
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Cheftræner Ronni Boy, Horsens HK - U-19 Pige Liga