Endnu en sejr til Horsens HKs piger i landets bedste U15-række

dato

Fredag aften havde Horsens HKs piger i 1. division A besøg af puljens nummer 1 fra DHG Odense. De mange fremmødte tilskuere fik ikke mange mål, men alligevel var de godt underholdt i Dagnæs-hallen denne fredag. Det blev til en sejr på 19-15.

Af: Helle Nørby

Som så mange gange før var det fantastisk forsvarsspil, sammenhold og fight, der blev nøglen til succes i kampen mod DHG Odense.

Det var svært for de ellers hurtige spillere fra Fyn at komme til gode afslutninger mod et stærkt Horsens-forsvar. I den anden ende gik det heller ikke altid lige let, men med tålmodigt angrebsspil, blev det til stillingen 10-9 ved pausen i Horsens-holdets favør efter en meget tæt første halvleg.

Det er pt et skaderamt Horsens-mandskab, og i starten af anden halvleg blev ondt værre. Sophie Bladt måtte efter et vrid i knæet se resten af kampen fra bænken. På det tidspunkt var hun noteret for 5 af hjemmeholdets scoringer. Men som set så mange gange før, så står Horsens-pigerne sammen og det kommer i den grad til udtryk, når modgangen er størst.

Forsvaret fortsatte de gode takter efter pausen og i offensiven tog Karoline Langfeldt dirigentstokken og bidrog med 5 scoringer i anden halvleg.

I den sidste del af kampen gik DHG Odense ekstra offensivt til værks i deres forsvar, men det gav blot mere plads til de hurtigste Horsens-piger, blandt andet til Anna Pedersen, der spillede sin første kamp i den røde Horsens HK-trøje.

Spændingen var en topkamp værdig. Det bølgede frem og tilbage efter pausen, men i slutningen af anden halvleg kunne de mange fremmødte tilskuere alligevel begynde at ane en sejr.

Der var dog drama til det sidste denne fredag aften i Dagnæs-hallen, da en af DHG Odenses spillere med 4 sekunder tilbage af kampen fik et direkte rødt kort efter et slag i ansigtet på hjemmeholdets Karoline Langfeldt. Stillingen ved slutfløjt var 19-15.

Det er imponerende at se, hvordan de her piger bare kan blive ved uanset, hvor svært det ser ud”, udtaler trænerteamets Michael Bladt.

Det er fantastisk med 2 point mere til kontoen. Og stor cadeau til pigerne for at slå rækkens nummer 1 i begge kampe”, supplerer trænerteamets Bo Vesterholm.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.