Endnu en sejr til U15-pigerne fra Horsens HK

dato

På en regnfuld søndag eftermiddag var Horsens HKs U15-piger i 1. division på jagt efter 2 point på udebane mod Aars HK. Der var aldrig tvivl om kampens udfald. Det endte med en sejr på 29-22 til Horsens HK.

Af: Helle Nørby

Et sjældent set vaklende forsvar blev sat på prøve mod et atypisk spillende Aars-hold i 1. halvleg. Det bar tydeligt præg af, at de to hold aldrig før har mødtes på håndboldbanen.

Heldigvis svigtede den stærke offensiv ikke, så fine kombinationer og gode afslutninger betød, at Horsens-pigerne alligevel kunne trække fra i 1. halvleg, så der ikke på noget tidspunkt blev tvivl om kampens udfald.

I løbet af 2. halvleg kom der heldigvis styr på forsvaret og da det fornuftige og tålmodige angrebsspil fortsatte i den anden ende, så endte kampen med en sejr på 29-22 til Horsens HK. Dermed fastholder holdet sin 1. plads med maksimalt udbytte efter 3 kampe.

Vi var ikke klar fra start i forsvaret i dag, men det er svært, når man skal stå over for spillere, som man intet kender til. Men vi fik heldigvis rettet til i løbet af kampen. Det er stærkt gået af pigerne. Og så glæder vi os til, at Aars skal besøge os i Horsens. Jeg er sikker på, at det bliver en helt anden kamp”, udtaler trænerteamets Bo Vesterholm.

Kilde: Horsens HK
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.