Enestående start fra Horsens-pigerne dannede grundlag for en sikker sejr

Profilbillede
dato

Horsens HK's U19-piger fik igen vist sig fra deres bedste side! Holdet hentede en overbevisende sejr på hjemmebane, da de mandag fik besøg af Silkeborg-Voel KFUM i Dagnæs Hallen.

Hjemmeholdet viste fra starten af kampen, at de var klar til at dominere, og det blev afgørende for deres sejr på 29-21. Særligt starten på kampen, var noget Ronni Boy glædede sig over:

“Jeg er meget tilfreds med vores start på kampen, som blev meget afgørende for sejren. Vores forsvar var godt, og Nico i målet stod fremragende.”

Selvom Nicoline Skjærris stod godt i mandagens kamp, så fik hun også flot hjælp af bagkæden foran hende.

“Hele bagkæden med Dicte Sønderskov, Smilla Hede og Maria Andersen spillede flot,” siger en smilende Ronni Boy.

Dog mente cheftræneren også, at holdet skal arbejde på at holde niveauet over alle 60 minutter i fremtidige kampe, og ikke kun i de første 40 minutter.

Næste kamp for Horsens HK er mandag 5. februar, hvor de skal møde Aarhus United i Skæringhallen A. Der er kampstart kl. 20:00.

Kampens resultat: 29-21 til Horsens HK
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Træner Ronni Boy, Horsens HK - U-19 Pige Liga