Få dit kørekort op til foråret med hjælp fra Centrum Køreskolen

Foto: Centrum Køreskolen. Den næste ledige holdstart er allerede planlagt til torsdag den 22. februar 2024, så tøv ikke - book din plads nu og vær klar til at cruise gennem foråret!
Profilbillede
dato

Er du klar til at gøre din drøm om et kørekort til virkelighed? Centrum Køreskolen på Smedegade 12 i Horsens er din hjælpende hånd, når det gælder om at blive køreklar.

Den næste ledige holdstart er allerede planlagt til torsdag den 22. februar 2024, så tøv ikke - book din plads nu og vær klar til at cruise gennem foråret!

At få sit kørekort åbner døren til en verden af muligheder og frihed. Uanset om du drømmer om at tage på spontane roadtrips, pendle til arbejde eller bare nyde følelsen af uafhængighed, kan kørekortet være et vigtigt step hen mod dette.

Centrum Køreskolen er kendt for sit erfarne undervisningsteam.  Dine kørelærere er erfarne i at give netop den undervisning, der ikke kun forbereder dig til køreprøven, men også giver dig de nødvendige færdigheder og viden til at være en sikker og ansvarlig bilist.

Læs også: Siden 2011 har Ole og Gitte givet byen flere bilister ved Centrum Køreskolen

Har du allerede sat dig det mål at få dit kørekort til foråret? Så er Centrum Køreskolens næste holdstart, den 22. februar, en helt oplagt mulighed.

Besøg deres hjemmeside for at booke din plads på det kommende hold. Her kan du finde yderligere information om tilmeldingsprocessen, priser og de tjenester, de tilbyder.

Du finder Centrum Køreskolen på adressen Smedegade 12 i 8700 Horsens, og har mulighed for at kontakte køreskolen på 26 15 95 55 (Gitte) eller 40 90 88 10 (Ole).

Kilde: Centrum Køreskolen