Færre sko til salg i Horsens i fremtiden

Profilbillede

Du skal gå lidt længere for at købe nye sko, når du i fremtiden skal handle sko i Horsens by. Hele to skobutikker står nemlig overfor en lukning.

Det er heldigt, at der er en del skobutikker at vælge mellem i Horsens, for det ser ud som om, at der snart bliver mindre konkurrence om kunderne. Det står klart, efter at ejerne bag skokæden Bianco i denne uge meddelte, at de lukke deres butikker ned i hele landet.

En af de 23 butikker, som skal lukker her i landet og i Norge, er placeret i Horsens. Og det er ikke den eneste skobutik, som er ramt i byen. Tidligere i år gik Havanna Shoes konkurs, og derfor lukker også den butik, skriver Horsens Posten og beretter, at hos Havanna Shoes er skiltet allerede pillet ned og døren låst. 

Bianco ligger i Bytorv Horsens og Havanna Shoes på Søndergade 11 – det er to gode adresser i Horsens, og det bliver spændende at se, hvilke butikker der i stedet har tænkt sig at tage fast ophold på stedet. 

Indtil nu er man ikke klar over, hvornår Bianco butikken lukker ned. Ejerne bag skokæde forventer at det sker, når de kan komme ud af de lejekontrakter, de har i de forskellige butikker. 

Kilde: Redaktionen