FC Horsens fortsætter blander sig i oprykningskampen med ny storsejr

FC Horsens i stor jubel (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Horsens fortsætter deres imponerende sæson med en overbevisende sejr på 4-0 over Hedensted IF på deres hjemmebane.

FC Horsens kom hurtigt foran efter kun 2 minutter, da Bertram Jensen scorede det første mål. Hedensted forsøgte at komme tilbage i kampen, men FC Horsens havde fuld kontrol over kampen og scorede yderligere tre mål i løbet af kampen.

Anfører for FC Horsens, Søren Nørgaard, var tilfreds med holdets præstation og fremhævede Simon Garlys flotte mål. Han påpegede også, at kampen var spillet i et relativt roligt tempo på grund af varmen, men at holdet havde bolden rigtig meget og ventede på åbninger i Hedensted-forsvaret.

“Vi spiller endnu en solid kamp. Vi møder Hedensted som ikke har fået et eneste point i denne sæson. Det kan være en farlig cocktail at spille kampe hvor du er klar favorit og har alt at tabe, men vi løser det flot og har fuld kontrol over kampen hele vejen igennem.”


Serie 1: Hedensted IF - FC Horsens (Foto: Privat)

“I dag bliver lidt en sommerkamp på grund af varmen og mange spillere kører den hjem på rutinen. Vil dog fremhæve Simon Garly for sit fremragende mål. Normalt når Garly skyder på mål ender bolden på parkeringspladen, men han ramte den perfekt og kronede en flot indsats af med et kanon mål - som naturligvis koster en kasse øl,” lyder det fra Nørgaard.

FC Horsens har haft en fantastisk sæson hidtil og har allerede sikret sig endnu en sæson i Serie 1. Holdet har nu også mulighed for at spille med om oprykningen til Jyllandsserien, og det er noget, som holdet går efter. Anfører Søren Nørgaard mener, at holdet skal fortsætte med at bygge på deres præstationer og fortsætte med at spille solidt fodbold.

På mandag den 29. maj skal FC Horsens møde rækkens førsteplads fra Odder IGF. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 på Designa Arena.

Kampens resultat: 0-4 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 1


Serie 1: Hedensted IF - FC Horsens (Foto: Privat)

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 1