FC Horsens henter overbevisende sejr med tenniscifre

FC Horsens - Herrer Serie 1 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Horsens' Serie 1-herrer leverede en imponerende præstation tirsdag og sikrede sig en overbevisende sejr på 6-1 over ASA Aarhus på deres hjemmebane, Designa Arena.

Holdets anfører, Søren Nørgaard, udtrykte stor tilfredshed efter kampen og knyttede følgende ord til sejren:

“Endnu en fantastisk kamp. Vi kommer uheldigt bagud efter 5 min på et hjørnespark som bliver rettet af på en forsvarspiller, men efterfølgende bliver der for alvor sat turbo på maskinen og vores modstander kunne simpelthen ikke følge med i samme tempo.”

Nørgaard forklarede også, hvad der fungerede godt for holdet i tirsdagens sejr:

“Der er rigtig mange ting som går op i en højere enhed og vi spiller mere eller mindre en fejlfri kamp. Giver minimalt med chancer væk og er utrolig effektive i den anden ende. En stor fornøjelse at være en del af, både for spillere og tilskuere er jeg sikker på.”

Afslutningsvis ønskede Søren Nørgaard at fremhæve nogle af holdets nøglespillere efter den imponerende 6-1-sejr

“Der er mange som fortjener at blive fremhævet. Vi er virkelig gode for tiden og jeg tror ikke, at der er ret mange af holdene i vores pulje som ønsker at mødes os i øjeblikket. Johan var en fornøjelse i dag og skaber konstant uro for modstanderne.”

“Derudover er vores "gamle" midtbaneduo i Mikkel Meldgaard og Mathias Friis ved at finde en rigtig god form og de betyder meget for os - specielt i vores opbyggende spil. Derudover er det godt at have vores faste keeper Nicolai Haag tilbage i buret.”

Med hjemmesejren i hus kan FC Horsens nu se frem til, at de i den kommende runde møder Hedensted IF på Hedensted Stadion lørdag den 20. maj klokken 13:30.

Kampens resultat: 6-1 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 1

Mål
5'0-1Ukendt spiller
11'1-1Johan Bilstrup
13'2-1Mikkel Meldgaard
62'3-1Johan Bilstrup
67'4-1Søren Nørgaard
85'5-1Niels Sønderby
90'6-1Marcus Lyth

Billeder fra kampen

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 1