FC Horsens-herrer sløsede og smed føringen trods stor dominans: “En kamp vi fortjener at vinde”

FC Horsens Serie 1-herrer (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Horsens og AIA/Tranbjerg mødtes i tirsdagens kamp på Designa Kunstgræs 2, og det blev en spændende affære med masser af mål. Kampen endte uafgjort 2-2, efter FC Horsens ellers var foran med 'fodboldens farligste føring'.

FC Horsens kom godt fra land og fik bragt sig foran i det 26. minut. Målscoreren var Søren Nørgaard, som også skulle vise sig at være en afgørende faktor senere i kampen. Han scorede nemlig igen kort før pause og sikrede dermed en 2-0 føring til FC Horsens.

Desværre for hjemmeholdet kom de skidt ud fra pausen, og AIA/Tranbjerg fik hurtigt reduceret til 2-1 i det 48. minut. Målscoreren var Morten Søby, som gav udeholdet håb om at komme tilbage i kampen. Og det gjorde de også i næste minut, hvor Louie Jacobsen scorede og udlignede til 2-2.

Efter kampen var FC Horsens' anfører, Søren Nørgaard, skuffet over resultatet. Han mente, at holdet fortjente at vinde, da de havde spillet AIA/Tranbjerg ud af banen i store dele af kampen.

“En kamp vi fortjener at vinde. Vi spiller AIA Tranbjerg baglæns ud af banen i store dele af kampen. Vi kommer skidt ud fra pausen og de scorer to mål indenfor et par minutter og så er kampen åben igen. Vi skal være skarpe i alle 90 minutter i begge ender. Hvis man ikke er der 100% i Serie 1, bliver det straffet,” understreger kaptajnen.

Søren Nørgaard fremhævede også en af holdets spillere, Kasper Bøje, som dagens mand.

“Igen i dag er der mange gode præstationer. Kasper Bøje løber med dagens mand. Han er vores yngste spiller, men virkelig en stor motor på vores højre side og han har allerede både scoret og assisteret i de første par runder. En sand fornøjelse!”

Alt i alt var det en intens kamp mellem FC Horsens og AIA/Tranbjerg, hvor begge hold kæmpede hårdt for sejren. Desværre for FC Horsens endte det med en uafgjort, men de vil nu fokusere på at forbedre deres præstationer og skarphed i de kommende kampe.

Næste kamp for FC Horsens er lørdag 26. august, hvor de skal møde FC Århus Syd på Skåde Brugsforening Arena (BMI Kunstgræs). Der er kampstart kl. 13:15.

Kampens resultat: 2-2 til AIA/Tranbjerg
Række: Herrer Serie 1

Mål
26' 1-0 Søren Nørgaard
43' 2-0 Søren Nørgaard
48' 2-1 Morten Søby
49' 2-2 Louie Jacbosen

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 1