FC Horsens hiver tre point med hjem efter stenhård fælles arbejdsindsats mod FC Århus Syd

Profilbillede
dato

FC Århus Syd mødte FC Horsens i en spændende fodboldkamp på Skåde Brugsforening Arena. Udeholdet trak det længste strå og vandt kampen med 3-2.

Hjemmeholdet kom godt fra start og fik scoret det første mål i det 27. minut. Det var en god start for FC Århus Syd, der håbede på at kunne holde føringen.

Men FC Horsens gav ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 55. minut scorede Jonas Tretow-Loof for udeholdet og udlignede til 1-1. Ti minutter senere scorede Tretow-Loof igen og bragte FC Horsens foran med 2-1.

FC Århus Syd forsøgte at komme tilbage i kampen, men det var FC Horsens, der fik scoret igen. I det 79. minut scorede Mathias Friis og øgede udeholdets føring til 3-1.

Hjemmeholdet gav dog ikke op og fik reduceret til 3-2 i det 82. minut. Det var et spændende slutminut, hvor FC Århus Syd forsøgte at få udlignet, men FC Horsens forsvarede sig godt og holdt føringen.

Efter kampen udtalte FC Horsens' anfører, Søren Nørgaard, at holdet ikke spillede op til deres bedste, men er glad for at de alligevel ender med de tre point: 

“Vi spiller ikke op til vores bedste i dag. En meget jævnbyrdig kamp, hvor vi ved hjælp af en fantastisk arbejdsindsats trækker det længste strå. Holdet leverer en fantastisk fælles indsats! Derudover fortjener Jonas Tretow-Loof ros, hans to mål er med til at gøre forskellen i en svær kamp.”

Nørgaard mente også, at holdet skal fortsætte i samme spor og bygge videre på deres gode start på sæsonen. Med tre sejre og en uafgjort efter de første fire kampe var han tilfreds med holdets præstationer.

“Vi arbejder stenhårdt. Der vil være kampe og tidspunkter, hvor tingene ikke sidder helt i skabet og derfor er det vigtigt at stå sammen som hold og være indstillet på at arbejde hårdt og fighte sejren hjem. Jeg er utrolig stolt af gutterne! Det er kampe som disse, hvor man virkelig vokser som gruppe, og det er gode lærepenge for en masse af de unge talenter, vi har i truppen.”

Næste kamp for FC Horsens er søndag 3. september, hvor de skal møde Viby IF på Viby Idrætspark. Der er kampstart kl. 16:00.

Kampens resultat: 2-3 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 1

Billeder fra kampen

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 1