FC Horsens kommer strålende fra start med sikker sejr

FC Horsens - Herrer Serie 1 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Horsens tog en velfortjent sejr på 4-2 over Stavtrup IF i lørdagens fodboldkamp på Designa Kunstgræs - og dermed var den perfekte sæsonstart i hus.

Hjemmeholdet kom godt fra start og kontrollerede spillet, hvilket resulterede i flere chancer. I det 24. minut scorede Jonas Tretow det første mål for FC Horsens, og i det 42. minut øgede kaptajnen, Søren Nørgaard, føringen til 2-0.

Stavtrup IF fik dog reduceret til 2-1 i det 65. minut, men FC Horsens svarede hurtigt igen, da Jonas Tretow scorede sit andet mål i det 74. minut. Johan Bilstrup udbyggede føringen til 4-1 i det 83. minut, og i det 90. minut fik Stavtrup et sidste trøstemål.

Efter kampen udtalte FC Horsens' anfører, Søren Nørgaard, at holdet spillede en rigtig god kamp og vandt fortjent.

“Vi spiller en rigtig god kamp og vinder fortjent. Vi kommer godt fra start, kontrollerer spillet og skaber mange chancer. Vi bør score en enkelt eller to mere inden pausen, så er kampen reelt afgjort allerede.”

Der var strålende opbakning fra "Red Army", da FC Horsens sparkede den nye sæson i gang (Foto: Privat)

Nørgaard fremhævede også højre back, Kasper Bøje, som dagens mand, sammen med Marcus Lyth. Han roste deres præstationer og bidrag til holdets succes.

“Der var mange gode præstationer i dag, men vores unge højre back Kasper Bøje løber med dagens mand, i fællesskab med Marcus Lyth.”

Anføreren var tilfreds med holdets boldomgang og villighed til at løbe de ekstra meter for hinanden. Han bemærkede også, at holdet havde minimeret fejl i forhold til sidste sæson, hvor de ofte blev straffet efter dumme fejl.

“God omgang med bolden og villighed til at løbe de ekstra meter for hinanden. Derudover er der minimalt med fejl. I sidste sæson havde vi nogle farlige omstillinger, specielt efter dumme fejl, men de var sorteret væk i dag.”

Næste kamp for FC Horsens er lørdag 19. august, hvor de skal møde Horsens Freja på JPI Park (Freja). Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 4-2 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 1