FC Horsens-kvinderne led overbevisende nederlag - Topholdet fra Sønderborg var for stor en mundfuld

Profilbillede
dato

Sønderborg Q imponerede i dagens kamp mod FC Horsens, hvor de sikrede sig en overbevisende sejr på 5-2. Hjemmeholdet viste sig at være det stærkeste hold på banen og dominerede kampen fra start til slut.

Det var Sophia May Doyle fra Sønderborg Q, der åbnede målscoringen i det syvende minut og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Jessica Duus udbyggede føringen til 2-0 i det 22. minut, og blot fire minutter senere scorede Cecilie Plehn til 3-0. Sønderborg Q fortsatte deres dominans, og i det 27. minut scorede Sophia May Doyle sit andet mål i kampen og øgede føringen til 4-0.

I anden halvleg fortsatte Sønderborg Q med at presse på, og i det 71. minut scorede Nadine Duarte Collin til 5-0. FC Horsens formåede dog at komme på tavlen i kampens slutfase, hvor Alberte Feldt Naldal scorede to mål i det 92. og 94. minut og reducerede til 5-2.

Efter kampen mente træner Bjørn Riishøj Mogensen, at kampen havde haft to forskellige udtryk.

"Vi kommer udmærket i gang med kampen, men da de bringer sig foran 1-0, kommer vi til at stå lidt langt tilbage og indkassere lidt for nemme scoringer. Vores modstandere er puljens tophold, og de var direkte og godt sammenspillede, så stor cadeau til dem for at præstere godt i den fase af kampen. Resten af kampen blev dog langt mere lige og jævnbyrdig,” fortæller han. 

Cargnelli fremhævede to af holdets spillere for deres indsats. 

“To af vores yngste spillere, Cecilia Toft og Maiken Habostad kæmpede forbilledligt og leverede begge en god præstation."

Derudover viste FC Horsens anfører Alberte Feldt Naldal gode takter med to dødboldsscoringer.

Fremadrettet peger Riishøj Mogensen på, at holdet skal fokusere på at holdet skal præstere optimalt fra kampens begyndelse. 

“Vi skal bedre i gang fra start. I dag skulle vi bruge for lang tid på at komme i gang med vores eget spil, ligesom vi fik vist at vi kunne presse dem, når hele holdet var med.”

Næste kamp for FC Horsens er lørdag 9. september, hvor de skal møde Horsens Freja på JPI Park (Freja). Der er kampstart kl. 12:30.

Kampens resultat: 5-2 til Sønderborg Q
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Bjørn Riishøj Mogensen, FC Horsens - Jyllandsserien Kvinder