FC Horsens-pigerne starter sæsonen ud med en overbevisende 11-0-sejr

Foto: FC Horsens - U15 Piger Liga 1.
Profilbillede
dato

I en enestående præstation vandt FC Horsens med hele 11-0 over TRIF i onsdagens kamp på Designa Kunstgræs 1.

Nikoline Grønhøj åbnede scoringen allerede i det 3. minut, efterfulgt af yderligere mål fra Cecilie Hjerrild, Fjoralba Xhemajlaj, Josefine Grønfeldt og Liva Jensen. Det var især Cecilie Hjerrild og Fjoralba Xhemajlaj, der brillerede med hattricks i kampen.

Træner for hjemmeholdet, Jonas Christensen, var meget tilfreds med pigernes præstation.

"Vi var, op til kampen, ramt af flere afbud pga. skader og ferie, men jeg syntes de 12 piger vi havde med gik rigtig godt til opgaven. Det var første turneringskamp og jeg syntes godt man kunne mærke at pigerne var nervøse, men da først bolden rullede var nervøsiteten væk."

Han fremhævede især holdets kollektive præstation, og roste holdets evne til at følge gameplanen:

"Jeg kan ikke fremhæve en enkelt spiller fra kampen. Samtlige spillere præsterer på et højt niveau og alle levere en mere end godkendt indsats."

"Vi får løst vores gameplan og de ting, vi havde fokus på inden kampen, lykkedes pigerne med inde på banen. Pigerne er rigtig gode til at tilbyde sig og jeg syntes de spiller hinanden gode i rigtig mange momenter. Defensivt står vi solidt og det er begrænset, hvad TRIF får af chancer. Tilsidst skal pigerne også have ros for at være skarpe foran mål."

Selvom sejren var overbevisende, mente Christensen stadig, at der var plads til forbedringer.

"Det er begrænset, hvad der er at finde i kampen, af ting der kan forbedres, men hvis jeg skal sætte fingeren på noget, syntes jeg at vi flere gange kommer til at blive trukket ud af vores positioner og derfor i momenter bliver overspillet. Jeg ville også gerne, hvis vi blev skarpere til at holde vores modstander fejlvendt, men det er meget små ting."

Næste kamp for FC Horsens er onsdag 3. april, hvor de skal møde VSK Aarhus på Designa Kunstgræs 1. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 11-0 til FC Horsens
Række: U15 Piger Liga 1

Kilde: Træner Jonas Christensen, FC Horsens - U15 Piger Liga 1