FC Horsens-pigerne strøg stensikkert videre i pokalturneringen

Profilbillede
dato

I onsdagens pokalkamp skulle FC Horsens' U17-piger møde HIF/SSK. Det blev en kamp, hvor udeholdet viste deres overlegenhed og endte med at vinde med 4-0 - og dermed det videre avancement i pokalturneringen.

Det første mål kom i det 20. minut, hvor Nelly Pilgaard scorede for FC Horsens og bragte dem foran med 1-0. Holdet fortsatte med at dominere kampen, og i det 36. minut øgede Liva Boysen føringen til 2-0. Fjoralba Xhemajlaj gjorde det til 3-0 i det 42. minut, og Nikoline Skov Grønhøj scorede det fjerde og sidste mål for FC Horsens i det 73. minut.

Kampen blev spillet på BDO Arena Hjertinghus, og træner Martin Bryde Andersen var tilfreds med holdets præstation. Han bemærkede dog, at det tog lidt tid for spillerne at sætte sig op til kampen:

“Vi spiller generelt en fin kamp trods det, at vores piger lige skulle sætte sig op til kampen mod en modstander, der spiller et par niveauer under os. Dette sætter sig måske lidt i hovederne i starten af kampen, hvor de værste nerver og lang skoledag lige skulle løbes af.”

Efter at have fået nerverne og den lange skoledag løbet af, begyndte FC Horsens' spil at flyde bedre, og de skabte flere gode chancer. Desværre var de lidt uskarpe foran målet, men de fik alligevel prikket hul på bylden og følte sig komfortable med bolden resten af kampen.

Andersen ser dog stadig plads til forbedring inden næste kamp. Selvom de tog en sikker sejr på 4-0 og avancerede i pokalen, ser han frem til at blive matchet mod en stærkere modstander og mener, at der er ting, der kan finpudses.

Næste kamp for FC Horsens er onsdag 15. november, hvor de skal møde vinderen af kampen mellem Aabenraa BK - Kolding IF, på Designa Arena. Der er kampstart kl. 17:00.

Kampens resultat: 0-4 til FC Horsens
Række: U17 Piger DBU Jylland Pokal

Kilde: Træner Martin Bryde Andersen, FC Horsens (L1/822) - U17 Piger DBU Jylland Pokal