FC Horsens-pigerne stryger sikkert videre i pokalen

FC Horsens U16 Piger (Foto: M. Bryde Andersen)
Profilbillede

FC Horsens' U16-piger var søndag draget til Aabenraa Stadion for at jagte det videre avancement i Pokalturneringen.

Efter en utroligt kontrolleret indsats kunne FC Horsens rejse hjem med en 1-8-sejr og det videre avancement. FC Horsens' træner, Martin Bryde Andersen, anerkender dog, at pigerne lige skulle i gang, men derfra så de sig ikke tilbage.

“Vi har lidt vanskeligheder i begyndelsen af kampen, og skal lige ind i kampen først. De første 10 minutter er meget nervøse, men efter vi scorer det første mål falder der ro på holdet, og vi begynder at tage kontrol over kampen. En kontrol, som vi heller ikke slipper igen. Et meget fortjent resultat, vi henter hjem og kan nu se frem til et spændende opgør mod Varde IFs DM-hold i næste runde af pokalen.”

Hvad var det der lykkedes så godt for jer i dag?

“Vores små kombinationer lykkedes i dag, og det er tydeligt at se, at der er forskel i niveau på de 2 hold, hvor vi er dominerende på bolden gennem hele kampen og udnytter vores spidskompetencer til at score nogle flotte mål.”

Martin glæder sig tilmed over pigernes evne til at rejse langt, og stadigvæk præstere i det sønderjyske:

“Hele holdet skal have stor cadeau i dag for at tage den lange tur til Aabenraa og levere en solid præstation, som udmønter sig i et godt resultat.”

Kampens resultat: 1-8 til FC Horsens
Række: U16 Piger DBU Jylland Pokal

Kilde: Træner Martin Bryde Andersen, FC Horsens (L1/822) - U16 Piger DBU Jylland Pokal