FC Horsens spiller lige op med Aabk/Løjt/Rødekro og er tilbage på ret kurs efter imponerende indsats

Profilbillede

AaBK/Løjt/Rødekro og FC Horsens spillede en spændende kamp der endte med resultatet 2-2. Kampen blev spillet på Løjt Idrætsanlæg.

I det 23. minut bragte Elke Tijink hjemmeholdet foran med 1-0. FC Horsens svarede dog hurtigt igen og i det 30. minut udlignede Cecilie Hougård Christensen til 1-1. 

I det 49. minut bragte Kirstine Hougård Christensen FC Horsens foran med 1-2. Men hjemmeholdet kom tilbage og , Lærke Stenderup Jørgensen udlignede til 2-2.

I det 49. minut bragte Kirstine Hougård Christensen så udeholdet foran med 2-1. Hjemmeholdet var dog ikke tilfredse med det resultat og lykkedes i det 73. minut at bringe sig tilbage i kampen da Lærke Stenderup Jørgensen udlignede til 2-2. 

Kampen kunne have gået begge veje men endte med slutresultatet 2-2. 

FC Horsens træner Torsten Cargnelli var tilfreds med resultatet og glad for, at de endnu engang kunne hente point med hjem efter et 0-2 nederlag tidligere på ugen. 

“Når man kan levere en indsats som i dag, efter et udfordrende nederlag i midt ugen så er det godkendt. Så er man selvfølgelig allerede lidt på forkant når man skulle møde forårets top. Mange af pigerne gav udtryk for, efter kampen, at de ikke havde regnet med at få noget med fra det sydlige. Derfor skal vores optimisme og vores tilgang til kampene blive ved med at være der." 

Træneren roser desuden flere spillere for særligt gode præstationer i weekendens kamp:

"Endnu engang må jeg fremhæve vores unge spiller Maiken Habostad Jensen, der tog handskerne på uden tøven! Maiken er egentlig kommet til os som mark spiller, men som en af de yngste tager hun et kæmpe ansvar for holdet og gør en rigtig hæderlig figur, med virkelig sikre og gode hænder i det omstillingsspil vi blev udsat for i dag.

"Desuden skal Alberte Feldt Naldal have ros for hendes evige løbepensum og vanvittige gode taktiske overblik, Alberte dækker et kæmpe område centralt og viser sig i mange rum. Hun tager teten med anførerbindet gang på gang og bliver ved at fighte i alle minutter hun er at finde på banen." 

"Dagens profil var i dag Trine Agermose Schütt som tog et kæmpe ansvar i 90 minutter, specielt i 2. halvleg hvor hun måtte lukke af for modstanders direkte spil. Trine har en kæmpe tålmodighed, i alt hun foretager sig, hun rykker sine spillere flot rundt med hendes lyd og spiller virkelig mange bolde de rigtige steder hen." 

Næste kamp for FC Horsens er lørdag 2. september, hvor de skal møde Sønderborg Q på Bygma Park. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 2-2 til FC Horsens
Række: Jyllandsserien Kvinder

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Bjørn Riishøj Mogensen, FC Horsens - Jyllandsserien Kvinder