FC Horsens U15 blev overmatchet i pokalexit

Profilbillede

Der var fodbold i luften tirsdag aften på FC Horsens' hjemmebane Designa Arena, da AC Horsens kom på besøg. 

Desværre var hjemmebanefordelen ikke nok i dagens opgør, der sluttede 0-4 til AC Horsens. Cheftræner Dan Madsen havde følgende at sige til kampen i kølvandet på dagens nederlag til AC Horsens (Liga).

Jeg er stolt af mine drenge, for vi møder et vanvittig stærkt og dygtigt AC-hold, og jeg synes vi kan stå tilbage og være tilfredse med det vi leverer i dag. Skal jeg hæfte mig lidt ved et minus, så var det, at vi var alt for passive på deres dødbolde, for vi vidste at alle de små fejl ville blive straffet hårdt.

Cheftræner Madsen fremhæver følgende som værende udslagsgivende for dagens nederlag.

Vi skal være meget mere aggressive på modstanderens dødbolde, og ellers så jeg egentlig kun gode ting i spillet uden bold, som vi kan tage med videre til de sidste to kampe i sæsonen. fortæller cheftræner, Madsen, til VORESBY Horsens

Nederlag til trods, var der ifølge Dan Madsen positive at tage med fra dagens kamp, udover en fornuftig holdpræstation, så blev leverede især en enkelt spiller:

I dag må jeg sige hele holdet, for det var hvad der var påkrævet, men jeg vil dog fremhæv Casper Holm, som vi havde hevet op fra 2. holdet på dagen grundet sygdom, og han leveret et fantastisk stærk stykke arbejde.

Kampens resultat: 0-4 til AC Horsens (Liga)
Række: U15 Drenge (2007) - DBU Jylland Pokal

Kilde: Cheftræner Dan Madsen