FC Horsens U17-piger åbner turneringen på sublim vis med en 8-0-sejr

Foto: FC Horsens - U17 Piger Liga 1.
Profilbillede
dato

FC Horsens' U17-piger lagde stærkt fra land i årets første turneringskamp med en imponerende 8-0 sejr over samarbejdsholdet Gråsten B - VBIF - Broager UI søndag.

Træner Martin Bryde Andersen var meget tilfreds med holdets præstation og effektivitet foran målet.

"Vi spiller en fin kamp. Det er tydeligt at mærke på pigerne, at det er første turneringskamp, så der er lidt nerver i kampen der lige skal sætte sig. Heldigvis scorer vi tidligt og nerverne forsvinder. Derefter sætter vi os tungt på kampen og styrer begivenhederne gennem resten," udtalte Andersen.

Han anerkendte også, at selvom holdets spilkoncept ikke fungerede optimalt, og pigerne ikke nåede deres højeste niveau, formåede de alligevel at dominere og styre kampen.

Træner Andersen fremhævede især holdets skarphed i de afgørende faser af spillet, hvor de skabte mange chancer, som ofte førte til scoringer.

"Overordnet en solid præstation, hvor vores fase 3 og 4 er skarpe og kreere mange fine chancer der oftest udmønter sig i scoringer. Vi er gode på bolden i de faser vi skal være det, dog uden at ramme helt toppen. Alle spillere præstere deroppe, hvor vi som minimum forventer det, men hvor vi også sagtens kan forbedre."

Dette resultat giver FC Horsens' U17-piger en fantastisk start på turneringen og beviser deres styrke og potentiale som hold. 

Næste kamp for FC Horsens er søndag 24. marts, hvor de skal møde Vejle B på VB Parken Kunstgræs 1 (ny bane). Der er kampstart kl. 16:00.

Kampens resultat: 8-0 til FC Horsens
Række: U17 Piger Liga 1

Kilde: Træner Martin Bryde Andersen, FC Horsens - U17 Piger Liga 1