Flere borgere får nu mulighed for at komme på rundvisning på det nye rådhus i Horsens

Foto: Lars Reese. Hvordan ser der ud på det nye rådhus? Det kan borgerne blive klogere på ved at tilmelde sig en rundvisning i februar, marts eller april.
Profilbillede
dato

Interessen for at komme på rundvisning på det nye rådhus på Chr M Østergaards Vej har været så stor, at kommunen nu arrangerer 18 ekstra rundvisninger.

Der gik kun ganske kort tid, fra de ni første rundvisninger på Horsens Kommunes nye rådhus blev annonceret, til de alle var fuldt booket. På grund af den store interesse er der nu arrangeret yderligere rundvisninger, som borgerne kan melde sig til.

- Vi er helt overvældet af den store interesse, der er for at komme på besøg her på vores nye rådhus. Det er dejligt, og vi vil rigtig gerne åbne dørene til vores nye arbejdsplads og invitere borgerne inden for. Derfor har vi arrangeret flere rundvisninger, så vi kan imødekomme så mange som muligt, siger Charlotte Lyrskov, kommunaldirektør i Horsens Kommune.

De 18 nye rundvisninger er fordelt på både hverdage og lørdage i februar, marts og april 2023 og ligger på forskellige tidspunkter i løbet af dagene.

Booker du en plads på en af rundvisningerne, skal du møde op ved hovedindgangen på Chr M Østergaards Vej 4. Her bliver du taget imod af dagens guide, der viser rundt og undervejs fortæller om hele flytningen af 1.000 medarbejdere og tankerne bag indretningen af det nye rådhus.

På turen rundt i bygningerne kommer du og de andre deltagere forbi det nye Borgertorv, kantinen, forskellige typer af arbejdspladser samt kommunaldirektørens og borgmesterens kontorer. Rundvisningen slutter i byrådssalen, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Rundvisningerne varer ca. en time.

Det er gratis at deltage. For at komme med skal man booke en plads her eller skrive en mail med navn og antal deltagere til nytraadhus@horsens.dk

Kilde: Horsens Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.